Dingen waar ik blij van word

met Nomi 2

Nadat ik gisteren even zeurde over Nomi’s doorkomende kiesjes, vind ik dat het wel tijd is voor een wat positiever blogje. Ik besloot een lijstje te maken met dingen waar ik op dit moment bij van word, zoals Nomi’s kusjes, ‘man en vrouw tijd’ en natuurlijk bloggen!

  • Nomi’s kusjes. Echt, dat is zo schattig. Ze komt met getuite lippen naar me toe en ze drukt haar mond tegen die van mij aan. Soms zegt ze ‘susje’, meestal geeft ze er gewoon één. Het gebeurt regelmatig dat daarna mijn hele mond en neus onder de kwijl zitten (en je kunt wel raden wat er gebeurt als Nomi verkouden is) maar ik moet zeggen dat ik die kusjes nog steeds super vind.
  • Schopjes in mijn buik. Toen ik bijna 17 weken zwanger was voelde ik voor het eerst schopjes en het blijft bijzonder!
  • Series kijken. Heerlijk, tijdens Nomi’s middagdutje kijk ik vaak een aflevering van Nashville en daar kan ik echt van genieten.
  • De zon! Ik ben de winter ontzettend zat, en vooral die regen. Als het droog is, wandel ik bijna iedere dag wel een stukje met Nomi en vooral als het zonnetje schijnt, word ik daar echt blij van.
  • Baby- en kinderkleding. Ik vind het zo leuk om voor Nomi en voor haar broertje te shoppen. En ik hoef niet eens perse iets te kopen, gewoon op internet zoeken naar leuke outfits vind ik ook heel leuk.
  • Eventjes ‘man en vrouw’ tijd, in plaats van alleen maar papa en mama te zijn. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het moederschap geweldig (en nog veel meer dan dat) maar ik vind het ook heerlijk om ’s avonds op de bank gewoon even lekker te ouwehoeren met Bart.
  • Het hartje van mijn buikbaby horen. Ik heb een Angelsounds en hoewel ik getwijfeld heb om hem te kopen (ik was namelijk bang dat ik het hartje niet zou kunnen vinden) ben ik er nu heel blij mee. Naast het hartje, hoor ik ook vaak bewegingen en dat is natuurlijk ook heel leuk.
  • Bedenken hoe we ons nieuwe huis gaan inrichten, welk behang we op de muren gaan doen, et cetera. We krijgen bijna de sleutel en ik heb er wel heel veel zin in!
  • Muziek! Ik heb bijna de hele dag muziek opstaan en ik word er echt blij van.
  • En wat natuurlijk ook niet kan ontbreken in dit lijstje, is bloggen. Ik vind het het heerlijk om mijn ei kwijt te kunnen en na vier jaar heb ik er nog steeds heel veel plezier in.

Waar word jij op dit moment blij van?

4 gedachten over “Dingen waar ik blij van word

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.