Positiekleding wishlist

belly fashion 3

Positiekleding is voor mij wel echt een must have tijdens de zwangerschap. Nu de zomercollectie binnen begint te komen, ben ik op zoek gegaan naar leuke items die ik deze lente en zomer aan kan. En ik ben hele leuke dingen tegengekomen!

bellyfashion 3 bellyfashion 4bellyfashion 5

bellyfashion 6 bellyfashion 7 bellyfashion 8

Op Bellyfashion.nl zag ik een aantal hele leuke kledingstukken voor tijdens de zwangerschap. Mijn normale kleding zit inmiddels al niet echt mooi meer, dus het wordt voor mij echt tijd om over te gaan op zwangerschapskleding. Ik heb nog wat dingen liggen die ik kocht toen ik zwanger was van Nomi, maar aangezien ik toen in november was uitgerekend, zitten daar niet veel zomeritems bij.

Ik kan echt niet zonder positie t-shirtjes. Ik vind het veel mooier staan dan gewone kleding en er is zoveel leuks te vinden! Merken die ik heel leuk vind, zijn bijvoorbeeld Noppies en Love2Wait. Ook jurken vind ik heel fijn tijdens de zwangerschap en voor de zomer zijn ze natuurlijk helemaal ideaal. Dit jaar zijn maxi jurken weer helemaal hip, dus dat mocht niet ontbreken op mijn wishlist.

bellyfashion 9 bellyfashion 10 bellyfashion 11

Ook ben ik al een beetje aan het kijken naar voedingskleding. En wat helemaal handig is, is kleding die je zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de borstvoedingsperiode kunt dragen. Jullie weten misschien wel dat Nomi nog borstvoeding krijgt en ik ben zeker van plan om ons zoontje ook borstvoeding te geven, dus met items als hierboven kan ik heel lang doen.

Wat vind jij leuk uit de nieuwe zomercollectie?

7 gedachten over “Positiekleding wishlist

  1. Iris schreef:

    Ik had toen ik in de zomer zwanger was zo’n maxidress (positiemodel) echt in woonde in die jurk! Supermakkelijk te dragen en te combineren met jasjes, sjaaltjes e.d. En niet te vergeten ook nog superhip, want onwijs in de mode. Echt een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.