DM SHOPLOG

De DM is een hele leuke Duitse drogist. Ze verkopen er merken die we in Nederland niet hebben, zoals Balea en P2 en de prijzen zijn daar een stuk lager. Laatst ben ik met mijn vriend naar Gronau gegaan, een plaatsje net over de grens, om daar naar een meubelwinkel te gaan. Ik las op internet dat er ook een DM was, dus daar wilde ik natuurlijk ook even naartoe. Hieronder zie je wat ik daar gekocht heb.

Shampoo, conditioner en een maskertje van Balea. De shampoo en conditioner kosten € 1,45 en het masker kost € 1,95.
Een poeder van Essence met sponsjes van Ebelin en een lippenbalsem van Balea. De poeder kost € 2,95, de sponsjes kosten € 1,55 en de lippenbalsem kost € 0,85. 
Een liquid silk spray van Gliss Kur en een douchegel van Balea. De spray kost € 1,95 en de douchegel kost € 0,95. 
Een gezichtstonic van en een wasgel van Balea. De tonic kost € 0,75 en de wasgel kost € 1,65.
Eigenlijk wilde ik voorlopig geen nagellak meer kopen, maar deze kon ik niet laten liggen. De eerste is een anti-split coat, die € 1,75 kost en de tweede is een verzorgende nagellak, die € 1,95 kost.
Als je een keer in Duitsland bent, is het dus zeker de moeite waard om even naar een DM drogist te gaan. En als jullie van bepaalde producten een review willen zien, zet het dan even in een comment. 

29 gedachten over “DM SHOPLOG

  1. Anita H. schreef:

    Ik kom daar enkele keren per maand. Voor mij dan ook op fietsafstand. Een absolute aanrader. Inderdaad veel gunstiger geprijsd dan bij ons. Ook redelijk wat natuurproducten (voeding), waar je bij ons voor naar een reformwinkel moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.