Dagboekje 244; voor niks naar de dokter, binnen blijven en zwemmen

Wat was het vorige week koud hè? Ik hou er totaal niet van en daarom zijn we heel veel binnen gebleven. Verder ging ik voor niks met Lenn naar de huisarts en zondag zijn we lekker gaan zwemmen!

Maandag

Maandag werd er hier in huis druk gespeelde met de poppen. Nomi en Lenn spelen er allebei graag mee, en ze waren nu lekker samen aan het spelen. Verder deden we vrij weinig en toen de kinderen ’s avonds in bed lagen, zat ik lekker met een kopje thee en een dekentje op de bank. En dat vond Pablo ook wel heel gezellig.

Dinsdag

Dinsdag was Lenn een leeuwtje geworden, hij wilde telkens dit maskertje op en riep dan ‘roar!’. ’s Ochtends deden we boodschappen en ik nam de nieuw groente & fruitspread van Blue Band mee. Het is heel zoet, dus ik dacht dat Nomi en Lenn het wel lekker zouden vinden. Maar volgens Nomi was het maar ‘een beetje lekker’, en de volgende dag wilde ze het niet meer op haar brood.

Aan het einde van de middag begon het te sneeuwen en dat vonden Nomi en Lenn heel leuk. En even later leverde dat nog een heel mooi plaatje op.

Woensdag; voor niks naar de dokter

Woensdagochtend ging ik even met Lenn naar buiten om in de sneeuw te spelen. Net nadat ik deze foto maakte viel hij op zijn hand en hij heeft wel een kwartier gehuild. Ik belde de huisarts en daar werd ik nogal voor l*l gezet door Lenn, toen was er namelijk opeens niks meer aan de hand…

Donderdag; koud!

Ik vond het donderdag veel te koud om naar buiten te gaan, dus we bleven lekker binnen. ’s Avonds zette Bart het speeltentje in de woonkamer en dat werd erg gewaardeerd door Nomi en Lenn.

Vrijdag

Ook vrijdag was het vreselijk koud. Ik twijfelde nog even om te gaan kijken bij de ijsbaan, maar volgens Nomi was het ‘echt veel te koud hoor’. En daar had ze ook wel gelijk in. We bleven dus maar lekker binnen.

Zaterdag

Zaterdagochtend ging Nomi naar de peutergym. Ik bleef nog een keertje kijken, maar het gaat nu hartstikke goed en ik denk dat ik volgende week maar even boodschappen ga doen als ze aan het gymmen is.

’s Middags gingen we naar mijn ouders die net terug waren van vakantie. En ’s avonds zaten we op de bank om ‘Wie is de mol’ te kijken.

Zondag; zwemmen

Nomi en Lenn zijn allebei gek op zwemmen en daarom besloten we zondagochtend naar het zwembad te gaan. En wat hebben ze het daar leuk gehad zeg! En zelf vind ik het eigenlijk ook wel heel leuk om te zwemmen. Alleen het omkleden na die tijd is zo’n nadeel…

Zijn jullie vorige week ook veel binnen gebleven?

Een gedachte over “Dagboekje 244; voor niks naar de dokter, binnen blijven en zwemmen

  1. Mirella schreef:

    Wij zijn 1 dag volledig binnen gebleven vanwege de kou. Andere dagen de peuter dik ingepakt in ski kleding en naar buiten. Hij kan echt niet tegen de kou en begint zelfs te huilen als hij het koud heeft. De baby daarentegen heeft er weinig last van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.