Outfits van Lenn #6

outfits

Bij Lenn is het niet altijd makkelijk om zijn outfits goed op de foto te zetten. Maar met bepaalde trucjes lukt dat soms toch. Toen ik deze foto maakte hoefde ik alleen maar ‘Hiep hiep…’ te zeggen. Lenn gooide meteen zijn handen in de lucht en riep ‘Oejaaa!’. Op deze foto heeft hij een trui aan van Zeeman, een joggingbroekje van H&M en sokken van Spruit.

zara baby boy

Toen ik laatst een foto wilde maken van Nomi’s outfit, wilde Lenn natuurlijk ook op de tafel staan. Hij heeft hier een shirtje aan van Zara en een joggingbroekje van Hema. Zijn sokken liggen ergens tussen het speelgoed, die wil hij telkens niet aan hebben…

tumble dry gratis

Een tijdje geleden kon je gratis een Tumble & Dry shirtje aanvragen als je 2 Zwitsal producten kocht. Dat deed ik meteen en ik vind het shirtje heel erg leuk. Verder heeft Lenn op deze foto een broek aan van Zeeman en sokken van Primark.

zara kids

Toen mijn blog 6 jaar bestond, vond ik dat een goede reden voor een feestje. En bij een feestje horen natuurlijk ballonnen. Terwijl Nomi en Lenn lekker met de ballonnen aan het spelen waren, maakte ik een paar foto’s. Op de meeste foto’s zag je weinig van Lenns kleren door de ballonnen, maar op eentje zag je zijn outfit toch wel. Dit shirtje is van Zara, zijn broek van Hema en zijn sokken van Primark.

masker

Lenn vond laatst een masker in de kast, nog van Nomi’s traktatie toen ze drie jaar werd. Die komen trouwens van AliExpress. Lenns shirtje en broek zijn van Zara en hij heeft (alweer) sokken aan van Primark.

primark jas

Hier heeft Lenn een jas aan van Primark, een broek van de meisjescollectie van Zara en schoentjes van Shoesme.

Ik krijg heel veel complimenten over dit jasje en ik krijg telkens de vraag waar hij van is. Hij is van H&M, maar volgens mij is het een oude collectie. Ik wist hem namelijk te bemachtigen via een weggeefhoek. Verder heeft Lenn een broekje aan van Hema en zijn laarsjes zijn van Bergstein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.