Dr. van der Hoog Lovely Lily Masker

Vorige week kreeg ik een pakketje van Dr. van der Hoog met daarin onder andere dit masker. Dit is wat Dr. van der Hoog hierover zegt:
dr. van der hoog lovely lily
De unieke formule van het Lovely Lily masker – op basis van natuurlijk waterlelie-extract – ondersteunt het natuurlijke bruiningsproces, waardoor je sneller en egaler bruint. Het zorgt er tevens voor dat je langer kan genieten van je zongebruinde kleur. Daarnaast hydrateert en kalmeert het de huid. Het masker kan dus zowel voor, als na het zonnen gebruikt worden. Heerlijk genieten van een zonnig gezicht tot ver in de herfst!


 
dr. van der hoog lovely lily
 
Met het weer van de afgelopen dagen is het masker heel erg geschikt, dus voordat ik de zon in ging, heb ik het masker opgedaan. Het is een kant en klaar masker, je kunt hem dus zo vanuit de verpakking op je gezicht smeren.
De geur van dit masker is echt heerlijk! Het is een heel lekker zoet geurtje, echt lekker. Ook smeert het masker makkelijk uit en er zit echt veel in 1 verpakking, je kunt het masker erg dik opdoen. Dit masker moet 10 tot 15 minuten intrekken. Ik heb het ongeveer een kwartier op m’n gezicht laten zitten. Het gaat absoluut niet prikken, maar het blijft heel fijn aanvoelen. Na 15 minuten haalde ik het masker van m’n gezicht en ook dat ging erg makkelijk. Na het masker voelde mijn huid heel lekker aan. Ook waren rode vlekjes in m’n gezicht wat minder geworden.
’s Middags heb ik in de zon gezeten en aan het einde van de dag was ik toch wel een heel klein beetje bruin geworden, terwijl ik normaal gesproken nauwelijks bruin word. Ook voelde mijn gezicht nog steeds heerlijk zacht aan. Het masker doet dus echt wat het beloofd!
Cijfer: 9
Dit masker is verkrijgbaar via de webshop van Dr. van der Hoog en in diverse drogisten.

 

32 gedachten over “Dr. van der Hoog Lovely Lily Masker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.