Dagboekje 289: infoavond op school en koppoters

Binnenkort ga ik weer een keertje een vlog maken, maar vandaag heb ik een dagboekje voor jullie. Maandag had ik een informatieavond op school, Lenn was heel blij dat het ging regenen en we keken Disneyfilms.

Maandag: infoavond op school

Maandagmiddag hadden we nogal een strakke planning. Nomi had ballet van 5 tot kwart voor 6 en ik moest om 6 uur op school zijn voor een informatieavond. Ik bracht Nomi naar ballet, vervolgens ging ik naar huis en Bart haalde haar weer op, zodat ik op tijd weg kon. De informatieavond was hartstikke interessant en nu heb ik ook een wat beter beeld bij bepaalde dingen als Nomi erover vertelt. Om kwart voor 7 was het afgelopen en toen ik thuis kwam, was het alweer bijna bedtijd voor de kinderen.

Dinsdag en woensdag

Dinsdag en woensdag waren niet zulke spannende dagen. Woensdag ging Lenn zwemmen met mijn schoonmoeder en deed hij voor het eerst in een aantal dagen weer een middagslaapje. Meestal slaat hij dat over, maar na het zwemmen is hij toch altijd wel heel moe!

Donderdag: ‘Jaaa, regen!’

Donderdagochtend ging Lenn naar de peuterspeelzaal en daar had hij een boekje geleend, dus die wilde hij natuurlijk lezen. We lazen hem zo vaak dat hij het verhaaltje inmiddels uit zijn hoofd kent. ’s Middags regende het toen we Nomi op gingen halen en Lenn vond dat heel leuk. Je vraagt je nu vast af waarom. Nou, omdat hij een paraplu mee mocht nemen. Lenn was helemaal gelukkig!

Vrijdag: de eerste koppoters

koppoters

Vrijdagochtend beweerde Lenn dat Elena graag Woezel en Pip wilde kijken. Dat zette ik op, maar Elena wilde liever drinken en naar bed. ’s Middags hebben Nomi en Lenn lekker getekend en Lenn kwam er eindelijk achter dat hij ook iets anders kan dan krassen. Hij tekende zijn eerste koppoters, en volgens hem waren het papa en mama.

Zaterdag: Lady en de vagebond

Zaterdagochtend ging ik met Nomi naar zwemles en daarna hadden we een lekkere rustige ochtend. Lenn mocht een film uitkiezen en hij koos voor Lady en de Vagebond. Zaterdagmiddag gingen we naar mijn ouders en daarna kwamen mijn moeder en mijn zusje bij ons om een spelletje te doen.

Zondag

Ook zondag was een rustig dagje. ’s Middags gingen we naar mijn schoonouders. Daar hebben de kinderen lekker gespeeld en we bleven er eten. ’s Avonds keken we naar Expeditie Robinson en sorteerde ik wat donaties die ik binnen had gekregen voor Stichting Babyspullen. En toen was het weekend alweer voorbij!

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.