Dagboekje 274; kleien bij Ballorig, logeren en een spelletjesavond

Afgelopen week hadden Nomi en Lenn herfstvakantie. Dat is voor hen niet zo heel veel verschil met andere weken, ze hadden alleen geen peuterspeelzaal. We gingen naar Ballorig, Nomi ging logeren, we gingen naar de woonboulevard en mijn moeder en mijn zusje kwamen langs voor een spelletjesavond.

Maandag; slapen in de supermarkt?

We begonnen onze herfstvakantie rustig. Maandagochtend deden we boodschappen en in de supermarkt had ik een discussie met Nomi over het speelhoekje. Lenn had zijn vakantiemodus aanstaan; duim in de mond en zijn hoofd op het karretje. Mensen dachten dat hij sliep, maar hij was toch echt wel wakker.

Dinsdag; Play-Doh event bij Ballorig

play-doh ballorig

We waren uitgenodigd om naar het Play-Doh event bij Ballorig te gaan en daar maakten we graag gebruik van. Mijn zusje ging ook mee en met zijn viertjes gingen we naar Ballorig Enschede. Het was een ontzettend leuke ochtend!

’s Middags zaten we gezellig aan tafel. Lenn was aan het knutselen (en besloot te stempelen op zijn hoofd) en Nomi was druk met een oefenboekje.

Woensdag

Woensdag was mijn kleine klauterkabouter van plan om met de blokken te gaan spelen en hij vond dat hij dat zelf wel kon. Dat ging nog goed ook. ’s Middags hebben ze lekker een film gekeken terwijl ik bezig was met opruimen en schoonmaken.

Donderdag; Nomi gaat logeren

De herfstvakantie is natuurlijk het perfecte moment voor logeerpartijtjes. Nomi ging donderdagmiddag naar haar nicht en daar bleef ze slapen. Ondertussen ontdekte Lenn zijn nieuwe ‘Mickey’s treinstation’ van Vtech.

Vrijdag

Omdat Nomi aan het logeren was, zat ik vrijdagochtend alleen met Lenn aan het ontbijt. En als Nomi er niet is, wil Lenn altijd graag op Nomi’s stoel zitten. Toen Nomi ’s middags weer thuis was bleek dat zij en Lenn elkaar wel heel erg gemist hadden en ze waren lekker samen aan het spelen.

Zaterdag; naar de woonboulevard

Zaterdag gingen we naar de woonboulevard. We gingen op zoek naar een nieuwe bank en ik vond de bank op deze foto zo leuk! Maar uiteindelijk zijn we toch voor een andere gegaan, die wat groter is. Daarna gingen we op zoek naar behang voor de babykamer en ik zag behang met mijn naam. Een super schattig kleurtje, maar dit werd hem toch niet.

Zondag; spelletjesavond

valse motten

Zondagochtend gingen we even naar mijn schoonouders. ’s Middags hadden we een lekker rustige zondagmiddag en ’s avonds hielden we een spelletjesavond met mijn moeder en mijn zusje. We speelden het spel Valse Motten. Echt een aanrader, wat hebben we gelachen!

Een gedachte over “Dagboekje 274; kleien bij Ballorig, logeren en een spelletjesavond

  1. Kirsten schreef:

    Wat een fijn weekje! Ik ben benieuwd voor welk behang jullie gaan voor de babykamer. Die bank ziet er ook leuk uit maar lijkt me met de komst van nog een derde kindje misschien wat krap idd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.