Persoonlijke update

Een tijdje geleden heb ik jullie verteld dat ik ben gestopt met mijn opleiding. Nu werk ik tijdelijk bij Action, maar dat is natuurlijk niet wat ik jarenlang wil gaan doen. Daarom heb ik besloten om weer naar school te gaan.

Ik ga de opleiding ‘Directiesecretaresse en managementassistent’ doen. Dit is een mbo+ opleiding (niveau 4 en wat extra vakken) die ik in anderhalf jaar kan doen. Ik ben heel blij dat dit zo snel kan, want ik heb geen zin om nog eens 4 jaar op school te moeten zitten.

Over 2 weken stop ik bij Action en dan ga ik in de zomervakantie 4 weken lang recreatiewerk doen om de camping van m’n ouders. Dat doe ik al jaren en het is echt heel erg leuk werk. Lekker knutselen en spelletjes doen met kinderen en jongeren en ’s avonds activiteiten organiseren als spooktochten, smokkeltochten et cetera.
persoonlijke update
Dit zal wel gevolgen gaan hebben voor mijn blog. Momenteel heb ik heel veel vrije tijd, maar in de zomervakantie zal ik van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bij mijn ouders zijn, dus dan heb ik erg weinig tijd voor mijn blog. Ik ga er wel voor zorgen dat er meerdere keren per week een artikel online komt, maar dagelijks gaat me niet lukken.
Hoe dat na de zomer gaat, weet ik ook niet. Ik moet dan weer 5 dagen in de week naar school en ik ga een opleiding die normaal 4 jaar duurt, in anderhalf jaar doen. Dat betekent dat ik er wel veel voor moet doen. Ik heb heel veel zin in de opleiding, maar ik ben bang dat ik mijn blog ook dan niet meer dagelijks kan updaten. Ook dan zal er absoluut meerdere keren per week een artikel online komen.

46 gedachten over “Persoonlijke update

 1. Mayara Esther schreef:

  Wat fijn dat je weer naar school gaat, het is heel belangrijk om een diploma te hebben. Ik kan me wel voorstellen dat je niet heel leven bij de action wilt werken. Heel veel succes 😀

 2. josianne schreef:

  Je opleiding is uiteraard belangrijker dan je blog. En werken = extra geld, dus dat is ook belangrijk 😉 Kijk maar wanneer je kunt bloggen en ik zie de updates vanzelf wel verschijnen in bloglovin!

 3. Beachgirls1802 schreef:

  Wat leuk dat je een nieuwe opleiding gaat doen. Ik vind het niet erg hoor dat je niet dagelijks gaat posten. Wij doen dat ook omdat we het anders gewoon niet redden. Fijne Vakantie!
  xoxo

 4. Inge schreef:

  Wat goed dat je weer wilt gaan studeren! Goede keuze, al is het wel pittig in 1,5 jaar. Maar dat gaat je zeker lukken! Wat betreft je blog, dat is natuurlijk zeer begrijpelijk:)

 5. Ragna schreef:

  Ik wens je heel veel succes met je nieuwe opleiding! First things first. 🙂 Wat betreft bloggen, dat komt heus wel op zijn pootjes terecht. Je vindt wel een weg om alles samen te combineren, al is het wellicht eventjes puzzelen. 🙂

 6. Donna schreef:

  Heel veel succes met je opleiding, verstandige keuze om weer naar school te gaan, en je blog is niet van levensbelang, dat komt wel weer goed! x

 7. bygerrianne schreef:

  Goed van je dat je begint met een opleiding! Een keuze dat altijd goed is & je hebt daarna weer een papiertje op zak. Volgens mij komt dat wel goed met je! Ook leuk dat je bij je ouders op de camping vakantiewerk hebt, lijkt me echt geweldig! Wat betreft je blog, doe alles rustig aan.. Het is veel om naar school te gaan en een blog te hebben. Het bloggen vergt nou eenmaal veel tijd. Ik raak er zelfs soms een tikkeltje overspannen door, maar doe lekker rustig aan jo! Alles komt wel goed & update wanneer je zelf zin & tijd hebt! 😀

 8. Rosalinde schreef:

  Slim van je dat je weer naar school gaat! Het is belangrijk om later iets te gaan doen wat je leuk vindt, omdat je toch heel je leven moet werken (tenzij je de loterij wint, maar daar kun je het niet van af laten hangen toch? :P). Als je je diploma hebt kom je daar veel verder mee, lijkt me. Alvast heel veel succes, het zal wel zwaar zijn om vier jaar in anderhalf jaar te doen, maar het is het vast waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.