Essence Ready For Boarding ‘Via Airmail’

Een tijdje geleden vertelde ik jullie al over de Ready For Boarding collectie van Essence. Toen ik deze limited edition bij Kruidvat zag, kon ik het niet laten om er iets van mee te nemen. Helaas hadden ze niet alle kleuren meer, maar deze blauwe kleur, ‘Via Airmail’, vond ik meteen heel erg leuk. Hoewel je momenteel veel blauwe kleuren nagellak ziet, had ik deze kleur nog niet eerder gezien. 

De structuur van deze nagellak is redelijk dik, van mij had het iets dunner gemogen. Een voordeel is dat de nagellak heel snel droog is. De eerste laag was na twee minuten helemaal droog en ook de tweede laag droogde erg snel. Na twee lagen dekt de nagellak mooi. Over de kleur ben ik heel erg tevreden, deze nagellak zal ik absoluut vaker gaan dragen.

Cijfer: 8

21 gedachten over “Essence Ready For Boarding ‘Via Airmail’

  1. Jonne schreef:

    Erg mooi kleurtje! Ik ben ook helemaal overgeschakelt op blauwe nagellak (terwijl ik normaal wel van de nude kleurtjes ben). Ik heb turkoois, lichtblauw en zo'n kleurtje welke je nu hebt. Erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.