Favorieten van River Island

Ik vind River Island echt een geweldig winkel en altijd als ik ergens ben waar een River Island zit, ga ik er even naartoe. Helaas kom ik er niet heel vaak, omdat de dichtsbijzijnde River Island zo’n 120km hier vandaan is.. Zo nu en dan ga ik een dagje shoppen in Rotterdam en Amsterdam en dan vind ik het heerlijk om rond te kijken bij River Island, en natuurlijk wat items te kopen. Momenteel staan er weer hele leuke dingen op de webshop en daarom heb ik mijn favoriete items uitgezocht. De eerste playsuit vind ik echt geweldig, maar ik weet niet of ik mijn benen er geschikt voor vind, haha. Hetzelfde geldt voor het shortje. Naar het oogschaduwpalette ben ik heel erg benieuwd, ik heb nog helemaal geen ervaring met NYX.

19 gedachten over “Favorieten van River Island

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.