Even shoppen voor mezelf

even-shoppen-voor-mezelf

De meeste moeders zullen het wel herkennen; je shopt regelmatig voor je kinderen, maar voor jezelf koop je veel minder vaak iets. Ik was wel toe aan wat nieuwe items voor de herfst en winter en ik kwam vier leuke dingen tegen.

even-shoppen-voor-mezelf-2

Ik kwam best veel leuke only kleding online tegen. De trui hierboven bijvoorbeeld. Ik draag ’s winters heel vaak vesten, maar voor de verandering kocht ik eens een trui. Deze is heerlijk zacht en vrij lang, precies waar ik van houd. Hiervoor betaalde ik € 19,95.

even-shoppen-voor-mezelf-3

En ik hou dus echt van vesten. Ik draag vaak zwarte vesten en andere donkere kleuren, maar ik besloot deze keer voor een lichter vest te gaan. Deze is van Geisha en normaal kost hij € 59,95, maar hij was nu afgeprijsd en hij kost nu maar € 18,00. Sinds ik hem heb ben ik geneigd om hem iedere dag aan te doen, want hij zit heel fijn en hij is lekker warm.

even-shoppen-voor-mezelf1

T-shirtjes kun je ook nooit te veel hebben en ik vond deze erg leuk. Ook de prijs is leuk, deze kost namelijk € 14,95.

even-shoppen-voor-mezelf-4

En zoals ik laatst in mijn herfst wishlist al zei, wilde ik graag een lang vest. Tussen de Only sale kleding kwam ik deze tegen, en nu kost hij maar € 11,98. Hij is zo lang dat hij achter de tafel hing toen ik hem aan het haakje hing zoals de andere items, en daarom heb ik hem maar op de grond gelegd. Hij valt op mijn kuiten en ik vind hem heel gaaf.

Ik ben dus goed geslaagd! Shop jij vaak voor jezelf, of net als ik meer voor je kinderen?

De twee vesten en het t-shirt heb ik gekregen. Meer hierover lees je in mijn disclaimer.

12 gedachten over “Even shoppen voor mezelf

  1. Lilian schreef:

    Zelf heb ik ook nog heel veel voor de winter nodig maar het komt er maar niet van om iets voor mezelf te kopen. Onze zoon was eerst aan de beurt, dus ja dat is wel heel herkenbaar. Leuke items. Ik hou ook echt van die lange vesten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.