NOMI’S FAVORIETE HAPJES

nuby0

Nu Nomi een jaar is, leek het me leuk om jullie weer eens een update te geven over wat ze nu eet. Als ik alles op ga noemen wat ze eet ben ik morgen nog bezig, dus besloot ik jullie haar favoriete eten en drinken te laten zien.

nuby5

’s Ochtends krijgt ze eerst borstvoeding en een tijdje later krijgt ze een schaaltje havermout. Dit eet ze heel goed. Zelfs toen ze laatst ziek was ging dit er goed in.

nuby6

Qua fruit houdt ze heel erg van banaan, dus dat eet ze regelmatig. Als kindjes vaak banaan eten, is het trouwens wel belangrijk om in de gaten te houden of ze niet verstopt gaan zitten. Maar dat is bij Nomi gelukkig niet zo.

nuby2

Nomi vertikt het om banaan in stukjes te eten, dus ik prak het nog steeds. Eerst deed ik dat met een vork, maar toen ontdekte ik dit setje van Nuby en daarmee gaat het veel makkelijker.

nuby1

Qua drinken drinkt ze meestal water of groene thee, en soms een beetje diksap. Ze drinkt dat altijd uit een rietjesbeker. Een tuitbeker is niet echt een succes en een rietjesbeker schijnt ook beter te zijn.

nuby8

Tussendoor vindt ze een cracker erg lekker. Zo nu en dan krijgt ze een biscuitje of een halve eierkoek en je snapt vast wel dat dat er ook erg goed in gaat.

nuby4

Als avondeten eet ze veel verschillende dingen. Dingen die ze erg lekker vindt, zijn aardappelen, boontjes, worteltjes, couscous en macaroni. Ik maak vaak hapjes voor een paar dagen en een deel daarvan vries ik in. En omdat ik vaak te veel maak, vries ik de rest in in ijsblokvormpjes. Meestal gebruik ik deze bakjes van Nuby, daar passen haar hapjes goed in en er zit een dekseltje bij, wat ook ideaal is als je het mee wil nemen.

nuby7

Als toetje eet ze yoghurt en dat vindt ze ook heel lekker. Griekse yoghurt is hier favoriet. Ook vanilleyoghurt vindt ze heel lekker, maar omdat ze qua gewicht niet zo heel hoog in de curve zit, leek me yoghurt met wat meer vet beter voor haar. Ze eet nu dus meestal Griekse yoghurt.

Dit artikel bevat producten die opgestuurd zijn door Nuby. Deze producten zijn onder andere te koop via Bol.com.

7 gedachten over “NOMI’S FAVORIETE HAPJES

  1. Wilma schreef:

    Handig setje zeg van Nuby! Ik zou ook nog super graag borstvoeding geven, helaas zat het er voor mij niet meer in, ik viel veel te veel af. Leuk om te zien wat ze eet, ze is een maandje ouder dan Yarah, dus kan ik goed vergelijken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.