Mijn favoriete items uit Nomi’s kledingkast

kledingkast

Jullie zien natuurlijk wel eens outfits van Nomi in dagboekjes, shoplogjes en in de ‘Outfits van Nomi‘ artikelen, maar het leek me leuk om jullie ook eens een kijkje te laten nemen in haar kast. Daarom laat ik vandaag mijn favoriete kledingstukken van haar zien.

imps elfs

Ik heb laatst haar kledingkast uitgezocht en toen heb ik er alvast wat zomerkleding ingehangen. Dit shirtje van Imps & Elfs was eigenlijk voor vorig jaar bedoeld, maar toen was hij nog veel te groot. Hopelijk past hij haar dit jaar wel!

rocks h&m

Ook deze is nog van vorig jaar. Ik kocht hem aan het einde van de zomer en ze heeft hem daardoor weinig aangehad. Hij was toen nog vrij ruim, dus ik denk dat ze er deze zomer nog makkelijk in past. Deze is trouwens van H&M.

noppies

Dit jurkje vind ik zo schattig en ik kan niet wachten totdat het lekker weer wordt en ze hem aan kan. Hij is van Noppies.

h&m

Dit shirtje zocht Nomi een tijdje geleden zelf uit bij de H&M toen we met z’n tweetjes gingen sale shoppen. Hij is dus van vorig seizoen, maar ik vind hem hartstikke leuk voor deze lente.

zara

Dit shirtje bestelde ik een tijdje geleden bij Zara en hij staat haar zo schattig! Als ik Nomi zelf laat uit kiezen welk shirtje ze aan wil, kiest ze regelmatig voor ‘hartjes shirtje’.

hema trui

Deze trui kreeg Nomi met Sinterklaas. Hij is van Hema en Nomi heeft hem graag aan, omdat hij zo lekker zacht is.

spruit

De laatste tijd heeft Nomi het liefst jurkjes aan en dit jurkje van Spruit zochten we samen uit. Van dit jurkje heeft ze trouwens al maat 98.. Ze groeit zo hard opeens!

h&m jurkje

Dit jurkje wil Nomi zelf heel vaak aan. Hij is lekker zacht en soepel en ik kan me voorstellen dat deze lekker zit. Hij is van H&M (jup, H&M fan hier!) en omdat hij hier zo favoriet is, heb ik laatst samen met Nomi nog zo’n zelfde soort jurkje gekocht.

meisjes rokje

En het laatste item is dit rokje. Nomi kreeg hem voor haar verjaardag en sinds ze dit rokje heeft is ze helemaal fan van rokjes. Deze is weer van Spruit.

Dat waren mijn favorieten op dit moment! Je zag al een paar zomeritems voorbij komen, maar ik vind dat dat nog wel een beetje uitgebreid mag worden. Ik zag bijvoorbeeld bij H&M en bij bonprix al hele leuke dingetjes voor de lente.

4 gedachten over “Mijn favoriete items uit Nomi’s kledingkast

 1. Ester schreef:

  Leuk! Wat een uiteenlopende stijl.
  Van erg ruig en stoer, tot lekker meisjesachtig :).

  Ik vind de ’this girl rocks’ erg mooi.
  En de roze fluffy trui van Hema. (deze heeft Alixe ook, maar van H&M).
  It’s so flufffyyyyyy ! 😀

 2. Christin@ schreef:

  Dat rokje is zoooo schattig .
  Ook het hartjesshirt is toppie .
  Waar komen de leuke kapstokjes ( oeps , jullie zeggen kleerhangertjes , haha ) vandaan ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.