FAVORIETEN: LENTE ITEMS

Het is lente en dat betekent dat het tijd is om op zoek te gaan naar leuke kleding voor de komende tijd. Dikke truien kunnen weer in de kast (en hopelijk kunnen ze daar voorlopig blijven) en het is weer tijd voor t-shirtjes en jurkjes. Op de site Vantilburgonline.nl kwam ik ontzettend veel leuke items tegen van verschillende merken. Natuurlijk zit er een item van Vila bij mijn favorieten, maar ik merkte dat ik andere merken, die ik minder goed ken, ook erg leuk vond. Het t-shirtje van Maison Scotch vind ik echt heel gaaf, maar ik heb nog helemaal niks van dit merk. Ook ben ik verliefd op het vestje van Geisha, die ideaal is voor koudere dagen of bijvoorbeeld voor ’s avonds. Supertrash is ook een merk waarvan ik niks in mijn kast heb, maar ik vind het merk wel heel erg leuk. Tijd om daar eens iets van te kopen dus! Hebben jullie al geshopt voor de lente?

16 gedachten over “FAVORIETEN: LENTE ITEMS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.