De leukste t-shirts voor jongens

t-shirts

Als je naar buiten kijkt zou je het niet zeggen, maar het duurt niet zo heel lang meer totdat de lente begint. Wat zeg ik, de meteorologische lente is al begonnen! Nog eventjes, en dan kunnen we weer lekker in t-shirtjes naar buiten. Daarom ging ik alvast op zoek naar t-shirts voor Lenn, en ik kwam erg leuke exemplaren tegen. Benieuwd naar wat ik heb gevonden? Kijk dan snel verder!

Esprit

esprit

Bij Esprit kwam ik een aantal leuke shirts tegen. De eerste met het hinkelpad bijvoorbeeld, daar word je toch helemaal vrolijk van? En ken je de uitdrukking ‘have a whale of a time’? Daar heeft Esprit speels gebruik van gemaakt, met dit rode t-shirt. Verder ben ik gek op geel in de zomer, het staat zo lekker zomers. Het grijze en rode t-shirt kosten € 15,99 en de gele kost € 9,99. Ze zijn verkrijgbaar van maat 92/98 tot en met maat 128/134.

Kiabi

kiabi

Toen ik zwanger was van Lenn ontdekte ik Kiabi. En wat hebben ze daar leuke kinderkleding zeg! De prijsjes zijn vaak ook fijn, het shirtje met de gitaar kost bijvoorbeeld maar € 2,00. Voor de andere 2 shirts betaal je € 8,00.

 

Zeeman

zeeman

Bij Zeeman past Lenn deze zomer echt niet meer in de babymaatjes. De grootste maat is maat 86 en het valt vaak niet zo heel groot, dus we zullen voortaan moeten shoppen op de kinderafdeling. Daarom keek ik alvast naar de t-shirts in kindermaten en ik kwam deze tegen. Leuk zijn ze hè? En de prijsjes zijn ook erg fijn! De eerste 2 kosten € 3,99 en de laatste zelfs maar € 2,99. Ze zijn verkrijgbaar van maat 92 tot en met maat 122/128.

Name it

name it

Name It heeft dit seizoen een hele stoere collectie en I love it! Drukke printjes, leuke kleurtjes en net even anders dan de meeste t-shirts. Oké, je moet er van houden, maar ik vind het erg gaaf. De shirts kosten € 10,99, € 12,99 en € 11,99 en ze zijn te koop van maat 80 tot en met maat 110.

Zijn jullie al aan het kijken naar zomerkleding?

4 gedachten over “De leukste t-shirts voor jongens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.