Sale shoplogje

sale

De sale is begonnen, dus ik kon het niet laten om even te shoppen. Ik slaagde erg goed bij Zeeman, en bij Tuunte vond ik een erg leuk jurkje voor Nomi.

De Zeeman-koopjes voor Lenn

jongens hemden

Het duurt waarschijnlijk nog een hele tijd voordat Lenn zindelijk wordt, maar ik besloot alvast wat ondergoed voor hem te kopen. Want de prijzen zijn in de sale natuurlijk erg fijn. Voor de eerste twee hemdjes betaalde ik € 1,50 en voor de rechter maar € 1,00.

olaf pyjama

Pyjama’s koop ik ook vaak in de sale. Voor Lenn kwam ik dit leuke Olaf exemplaar tegen. Nomi was een beetje jaloers, maar hij was er niet in haar maat. Deze pyjama kostte € 3,00.

here comes trouble

En ook deze leuke shirtjes kon ik niet laten liggen. Ik kocht ze op de groei, en het t-shirtje is natuurlijk een beetje een gok. Maar ik ga er vanuit dat Lenn in de lente en/of zomer wel in maat 92 past. Het shirtje met lange mouwen kostte € 1,50 en het t-shirt met korte mouwen € 2,00.

Voor Nomi; Zeeman en Tuunte

fleece vest

Ook voor Nomi ben ik goed geslaagd. Dit vestje is van Zeeman en kostte nu maar € 3,00. Ideaal voor op de camping, op de fiets, tijdens het buitenspelen… Nomi draagt regelmatig vestjes als het wat minder koud is dan nu, dus deze zal ze vast regelmatig dragen. Het jurkje is van Saar & Suus, en merk dat je kunt kopen bij Tuunte. En in plaats van € 25,99 kostte hij nu maar € 6,25!

poezen pyjama

Ook voor Nomi kocht ik een pyjama. Nog een beetje op de groei, maar als ze zo hard blijft groeien als ze nu doet duurt het vast niet lang totdat hij past. Deze kostte nu € 3,00. Ook de sokken kocht ik op de groei, en Nomi vond ze zo mooi dat ze ze op haar nachtkastje wilde laten liggen. Ik betaalde er € 1,00 voor.

Heb jij al geshopt in de sale?

2 gedachten over “Sale shoplogje

  1. MarjonS schreef:

    Sale shoppen is fijn. Ik kocht dit Keer niet veel. Alleen wat nieuw ondergoed voor onze dochter.
    En de kinderen kregen van omi (schoonmoeder) beide een trui uit de sale.
    Verder zijn de kasten van beide kinderen nog enorm goed gevuld

  2. Fleur schreef:

    Ik ben bezig met het opruimen van het washok. Hierdoor liggen alle kleren weer in de kast ipv op de wasmachine. Pijnlijke confrontatie, want de deuren gaan nu bijna niet meer dicht… Ik probeer de sale dus maar te ontlopen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.