Favorieten: rose gouden horloges

Je ziet het steeds meer, rose gouden horloges. Rose goud is absoluut mijn favoriete trend op het gebied van sieraden en vooral bij horloges vind ik het heel erg mooi. Een rose gouden horloge staat dan ook hoog op mijn wishlist. Ik wil het eigenlijk zelf nog niet kopen, omdat ik over anderhalve maand jarig ben en ik vind het altijd heel moeilijk om cadeaus te bedenken. Maar als ik in de tussentijd een mooi exemplaar tegenkom, koop ik hem misschien toch wel..
Op internet heb ik gezocht naar mooie rose gouden horloges en ik heb er negen gevonden. Welke is jullie favoriet?

29 gedachten over “Favorieten: rose gouden horloges

  1. Astrid schreef:

    Ik heb die van Michael Kors gevraagd (alleen dan iets anders) voor m'n verjaardag, maar dan in het zilver. Rosegoud is eigenlijk alleen een laagje over het metaal/staal(?) dus krasjes zijn superlelijk. Tenminste, dat zei de mevrouw van de juwelier haha. Dus dan toch maar zilver.

  2. Annemieke schreef:

    Ik vind ze bijna allemaal heel erg mooi! Toch geef ik nooit zoveel om horloges, ik ben bang dat ik ze ook niet veel zou dragen. Misschien ooit, als ik zeker weet dat ik er een veel ga gebruiken, zou ik kunnen overwegen om er een aan te schaffen. Maar voorlopig in ieder geval nog niet. 🙂 xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.