NEW IN

Ik hou echt van vesten en ik kan er nooit genoeg van hebben. Ik draag echt heel vaak vestjes ehet zijn echt mijn favoriete kledingstukken. Toen ik deze zag op Sans-online, kon ik het niet laten om hem te bestellen. Het is een vestje van Only en het kost € 26,95

Bovenaan zit een haakjessluiting, waardoor je het vest ook heel leuk dicht kunt dragen. Het vest is niet zo heel dik, maar toch wel lekker warm. Dit is echt zo’n vestje dat je het hele jaar door kunt dragen. 
Over de service van Sans-online ben ik heel erg tevreden. Ze leveren heel snel, als je in de buurt van Rijssen (Overijssel) woont, heb je je pakketje vaak dezelfde dag nog in huis! Als je wat verder woont, ontvang je het meestal na een dag. Als je een keer in de buurt van Rijssen komt, zou ik sowieso eens in de winkel van Sans gaan kijken, het is echt een aanrader! 
Kopen jullie vaak kleding online?

38 gedachten over “NEW IN

 1. Maaike schreef:

  Oeh die had ik ook al gespot! Ik koop best regelmatig wat online, is wel lekker makkelijk als je drukke weken hebt, maar shoppen in de winkels blijft het leukst 🙂

 2. Wendy schreef:

  Ik koop niet heel vaak kleding online, want ik vind het altijd wel fijn om het eerst eens in het echt te zien en te voelen. Maar als ik online shop is dat vaak bij H&M online.

 3. Seleentjee schreef:

  Heel leuk vest. Ik koop niet zo vaak kleding online omdat ik een moeilijke maat heb haha. En dan vind ik het altijd zoveel moeite om alles weer tterug te sturen en te wachten op mijn geld.

 4. Suzanne schreef:

  Wat een leuk vest! Ik bestel niet vaak iets online, omdat ik meestal mijn kleren wel in de winkel kan vinden. Ik bestel alleen dingen online als ik iets echt nergens kan vinden.

 5. Lies schreef:

  Heel erg mooi vestje! Ik koop zelf eigenlijk nooit kleding online. Ik vind het toch fijner om kleding te zien en te voelen voordat ik het koop en ook dat ik het eerst aan kan passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.