FAVORIETEN VAN ESPRIT KIDS

Een paar jaar geleden hadden Bart en ik het al wel eens over kinderen, maar toen wilden we nog wachten totdat ik mijn diploma had gehaald. We wilden beide niet te lang wachten met het proberen om zwanger te raken, en vanaf dat moment keek ik al regelmatig naar schattige babykleding. Sinds ik zwanger was van Nomi, kon ik het helemaal niet meer laten om op zoek te gaan naar leuke babykleertjes. Ik heb bijvoorbeeld echt een zwak voor jurkjes, zoals die hierboven. Nomi heeft er al een paar, maar ze moet nog een beetje groeien om erin te passen. 

Op dit moment heeft Nomi nog maat 50, maar dat duurt vast niet lang meer. In zulke kleine maatjes is niet zo heel veel leuke babykleding te koop, maar de items hierboven vind ik echt heel schattig. Als je zwanger bent van een meisje, ben je natuurlijk geneigd om heel veel roze te kopen (tenminste, die neiging had ik wel). Ik heb bewust zo nu en dan ook wat neutralere kleertjes gekocht, zodat het wat makkelijker te combineren is.
Ook vestjes vind ik heel leuk. Het staat heel schattig, en ook heel handig om mee te nemen als je ergens naartoe gaat. Je weet nooit hoe warm het daar is, en zo weet je zeker dat je kindje het niet koud krijgt. Het tweede vestje vind ik echt heel schattig, ik hou echt van sterretjes. Helaas zijn bijna alle items met sterretjes bedoeld voor jongens, ik ben nog weinig meisjeskleding met sterretjes tegengekomen. 
Ik ben echt heel veel leuke truitjes tegengekomen, en op dit moment heeft Nomi vooral dit soort shirtjes aan. Ze zijn makkelijk aan te doen en blijven goed zitten, dus voor pasgeboren baby’s vind ik ze heel fijn. Jullie hebben inmiddels vast wel gezien dat ik echt een zwak heb voor donkerblauw, en het staat Nomi ook echt heel leuk. 
Nomi is echt een winterbaby, en natuurlijk wil ik wel regelmatig met haar naar buiten. Lekkere warme mutsjes, sjaals en handschoentjes zijn dan onmisbaar, zeker voor zo’n klein baby’tje. De items hierboven vind ik echt ontzettend schattig. 

8 gedachten over “FAVORIETEN VAN ESPRIT KIDS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.