DAGBOEKJE #82

We beginnen steeds meer te wennen aan ons leven met Nomi en inmiddels voelt alles weer normaal. De kraamverzorgster is weg, ik kan alles weer zelf, en Nomi hoort echt helemaal bij ons. Het is nu al moeilijk voor te stellen dat ze 15 dagen geleden nog in mijn buik zat. Afgelopen week ben ik voor het eerst met haar gaan wandelen en ze vond het allemaal prima, ze heeft de hele tijd liggen slapen. 

Dit krentenbrood kregen we van Barts vrienden, en blijkbaar hoort het bij de traditie om er een foto van te maken, samen met de baby. Om te laten zien hoe groot ze is, ofzo. Ik besloot ook maar weer eens een selfie te maken, zonder make-up (daar denk ik heel weinig aan de laatste tijd) en met een behoorlijk bleek gezicht door de bloedarmoede.

Alles in huis is roze, haha. En natuurlijk vind ik dat alleen maar leuk. De bloemen links had mijn moeder neergezet voordat we thuiskwamen, en de bos rechts kreeg ik van mijn vorige werk. 

Ik kan het niet laten om telkens foto’s van Nomi te maken. Op de foto links lag ze voor het eerst in de box (die eigenlijk bedoeld is om te spelen, niet om in te slapen, maar daar was ze het niet zo mee eens) en op de foto rechts lag ze ’s avonds lekker bij ons. Dat doen we iedere avond, als wij op de bank tv kijken, ligt Nomi gezellig bij ons.

Soms heb ik ook wel even tijd voor andere dingen, ik schreef bijvoorbeeld een artikel over de Vipbox. Een Guusje had weer iets gevonden om water uit te drinken; een vaasje. Iedere keer liggen de bloemen er weer naast..

Dit weekend begonnen Nomi’s eerste regeldagen, waarin ze vaker wil drinken om de melkproductie op te krikken. De zat een beetje vastgeplakt aan me, maar dat was ook wel gezellig. Het hoesje rechts heb ik gewonnen op de blog van Femke. Ik mocht zelf een hoesje ontwerpen, en natuurlijk moest daar een foto van Nomi op.

Gisteren hebben we voor het eerst met zijn drieën boodschappen gedaan. We hebben ruim een half uur gelopen en Nomi heeft weer de hele tijd geslapen haha.

23 gedachten over “DAGBOEKJE #82

  1. Céline schreef:

    Wat fijn dat alles weer een beetje normaal begint te voelen. Dat geeft toch weer wat meer rust. En wat is Nomi een schatje <3 Slapende baby'tjes zien er zo lief en knuffelbaar uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.