IDEEËN VOOR NOMI’S EERSTE VERJAARDAG

Het duurt nog meer dan een maand, maar toch ben ik al een beetje begonnen met de voorbereidingen voor Nomi’s eerste verjaardag. Normaal houd ik eigenlijk niet zo van verjaardagen, die van mezelf vier ik nooit uitgebreid. Maar Nomi’s eerste verjaardag vind ik wel heel speciaal, dus daar wil ik wat meer aandacht aan besteden.

Sites als Pinterest staan vol met ideeën voor de eerste verjaardag van je kindje. Het ziet er allemaal heel mooi uit, maar sommige dingen vind ik wel een beetje overdreven. Misschien ben ik daar te nuchter voor, maar ik wil er gewoon een gezellig dag van maken, zonder dat ik van tevoren een week bezig ben om ons huis te versieren.

Dit is iets wat ik op Pinterest tegenkwam en wat ik wel heel leuk vind. Ik ging laatst al op zoek naar leuke slingers en andere versieringen, maar ik kon nog niet echt iets leuks vinden. Gelukkig heb ik nog even.

Ook ben ik al even bezig geweest met een uitnodiging. We gaan geen kaartjes versturen, maar ik wil gewoon via What’s App een uitnodiging versturen. Dat vind ik net wat leuker dan een berichtje met ‘komen jullie op Nomi’s verjaardag?’.

Ik denk dat we voor cupcakes gaan in plaats van taart, maar hoe en wat weet ik nog niet helemaal. Ik vind cupcakes met roze glazuur wel heel erg leuk, deze kwam ik tegen op de site van Albert Heijn. Nou ben ik niet zo’n keukenprinses, maar volgens mij moet dit wel te doen zijn.

Weten jullie waar ik leuke versiering kan kopen voor Nomi’s verjaardag? En hoe vieren jullie de (eerste) verjaardag van je kindje?

7 gedachten over “IDEEËN VOOR NOMI’S EERSTE VERJAARDAG

 1. Leonie schreef:

  Leuk dat je er al mee bezig bent. Ik zou daar ook echt van kunnen genieten, die voorbereidingen.
  Laatst bij de Hema had ik dingen nodig qua versiersels en ik vond dat ze daar best leuke dingen hadden! Misschien bij Xenos ook? Vaak hebben ze daar ook wel leuke frutseltjes om je Party mee aan te kleden. Succes en veel plezier:)

 2. Magalie schreef:

  Wat gaat het snel he! Alweer voorbereiden voor verjaardag nr 1 ! Ik ben ook helemaal niet van het groots vieren van verjaardagen … Maar net als jullie wilde ik de eerste verjaardag van Lieve zeker WEL vieren. Tip: we hadden een Ballonnenwand gemaakt, groot effect weinig rommel 🙂 alvast veel voorbereiding plezier!

 3. Lin schreef:

  ah leuke dingen inderdaad op pinterest en die slinger is echt leuk! Wij hadden bij beiden hun eerste verjaardag een thema dus bijv alle vlaggetjes enz dezelfde kleur, maar nu rijden we naar de action en pak ik de leukste vlaggetjes en ballonnen die ik zie gewoon! Taart bestelde ik eerder, maar ik denk dat ik even crea bea ga doen met m’n moeder samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.