NOMI’S OUTFITS #6

De laatste keer dat ik een artikel schreef over Nomi’s outfits was in maart, dus ik vind het wel tijd worden voor een nieuw artikeltje. De jumpsuit hierboven is van Zeeman en Nomi draagt hem heel vaak, Hij is ideaal als het warm is. Hij valt erg klein trouwens, Nomi heeft hem in maat 80 terwijl ze meestal nog maat 68/74 aanheeft.

Dit shirtje heeft ze ook heel veel aan, ik vind hem zo leuk! Hij is van Bakkaboe. Verder heeft Nomi een broekje aan van Zeeman en sokjes van Hema.
Dit shirtje bestelde ik een tijdje geleden bij Ter Stal en hij begint te klein te worden. Gelukkig heb ik hetzelfde shirtje, maar dan in het roze, in maat 74. De grijze legging is van Hema en de sokjes zijn van Primark.
Dit jurkje kocht ik vorige zomer al, toen ik nog zwanger was. Ik gokte erop dat Nomi deze zomer in maat 74 zou passen en gelukkig is dat ook zo. Hij is van Bakkaboe. 
Als het van dat ‘net niet’ weer is, doe ik Nomi vaak een romper met lange mouwen aan. Deze is van Hema. De legging is van Zeeman en de sokjes zijn van Primark. 
De laatste tijd doe ik Nomi ook vaak een vestje aan. ’s Ochtends is het voor haar vaak nog te koud om alleen een t-shirtje aan te hebben, en ’s middags kan het vestje dan uit. Het vestje is van Babyface en het t-shirtje is van Ter Stal. Verder heeft ze hier (alweer) de legging van Zeeman aan en haar sokjes zijn van Hema.
En als het heel warm is, heeft ze alleen een romper aan. Deze is van Hema. 
Gerelateerde artikelen: 

5 gedachten over “NOMI’S OUTFITS #6

  1. mijnleveninbeeld schreef:

    Leuk om te zien! Leuk dat jij veel verschillende prijzen in de kast hebt! Ik ben zelf dol op de kleding van de Zeeman en de Wibra omdat het zo goedkoop is en de Hema heeft ook zoveel leuke dingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.