FAVORIETEN VAN SEPTEMBER/OKTOBER

Aan het einde van de zomer schreef ik een artikel met daarin mijn favoriete producten van de zomer, en ik besloot dat het weer eens tijd werd voor een nieuw artikel. Deze keer bestaat het uit een boek, wat dingen voor Nomi, wat beautyspulletjes voor mezelf en een serie die ik na ruim 10 jaar opeens ontdekte.

The Pointless Book is een beetje hetzelfde idee als ‘Wreck This Journal’, en ik vind hem ontzettend leuk. Je hoeft hier wat minder in te tekenen (wat voor mij erg goed uitkomt) en ik kan me er een hele tijd mee vermaken!

Bio-Oil gebruik ik de laatste tijd heel veel, vooral voor Nomi. Als ze droge plekjes heeft, doe ik er een beetje Bio-Oil op, en dan is het meteen een stuk zachter.

Ook deze producten gebruik ik heel vaak voor Nomi. De shower oil doe ik in haar badje (niet helemaal de bedoeling, maar het werkt prima) en daarna smeer ik haar in met de skin lotion.

En voordat ik haar naar bed breng, masseer ik haar soms met deze massage olie van Zwitsal. Ze vindt het heel fijn (vooral als ze echt moe is) en hij ruikt heel erg lekker. Normaal hou ik eigenlijk niet van lavendelgeur, maar deze olie is echt een aanrader. De washandjes zijn ook heel erg handig, om Nomi schoon te maken op dagen dat ze niet in bad gaat.

Deze douchegel kocht ik laatst bij de DM en hij is echt heel lekker!

En deze shampoo’s komen ook van de DM. Ik gebruik ze al heel lang, en ik blijf er heel enthousiast over.

Laatst ging ik op zoek naar een nieuwe serie, en toen kwam ik The O.C. tegen. Het is al ruim 10 jaar oud, maar na twee afleveringen was ik verslaafd!

Dit artikel bevat producten die door een bedrijf of webshop zijn opgestuurd.

8 gedachten over “FAVORIETEN VAN SEPTEMBER/OKTOBER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.