VIER KEER EEN HERFSTOUTFIT

Ik dacht, laat ik eens schrijven over iets waar ik eigenlijk helemaal geen verstand van heb, namelijk het combineren van kleding. Ik trek meestal gewoon aan wat ik leuk vind, maar of het echt goed bij elkaar staat, weet ik niet. Ik hou wel echt van kleding en daarom schrijf ik ook wel eens fashion artikelen, maar volgens mij heb ik daarbij nog nooit items met elkaar gecombineerd. Tijd om het eens te proberen, dus. Ik heb gekozen voor casual en comfortabele outfits, die ik zelf ook aan zou kunnen doen. Het vest is van Object, de schoenen van Walk In The Park, het t-shirt van Jacqueline de Yong, de broek is van Vila en de tas is van Esprit.

Dit is weer zo’n outfit die je eigenlijk naar iedere gelegenheid kunt kunt dragen. Ik vind dit soort blousjes erg leuk, en om het wat geschikter te maken voor de herfst en winter, besloot ik het te combineren met een grote sjaal. De sjaal en de ketting zijn van Pieces, de blouse is van Vero Moda, de broek is van Only en de schoenen zijn van Esprit. 
Dan een echte chill-outfit, heerlijk voor bijvoorbeeld een dagje op de bank. Ik hou echt van dit soort truien en thuis heb ik ze heel vaak aan. Deze trui is van EDC en ik combineerde hem met een sjaal van Sandwich, een broek van Only en schoenen van Walk In The Park.
Ik heb zelf ontzettend veel vesten en ik draag ze ook erg graag. Ik denk dat ik in de herfst en winter vaker een vest aan heb dan iets anders. Dit heerlijk warme vest is van Dept, de ketting is van Pieces, de broek is van EDC, de top is van Only en de schoenen zijn van Tamaris. 
Wat vinden jullie van deze outfits? 

26 gedachten over “VIER KEER EEN HERFSTOUTFIT

  1. Marion schreef:

    Ben meteen helemaal weg van outfit 1! Supermooi! Ik ben ook zo'n vestenfreak. Heb er nu drie en dat is echt genoeg, maar oei, wat is het soms moeilijk om ze te laten hangen!

  2. blogbydenisee schreef:

    Leuk om te zien, dat iedereen zo zijn eigen stijl heeft. Dit is niet helemaal mijn stijl, eerlijk gezegd maar om te zien vind ik het hele leuke outfits! Als ik dan zou kiezen, kies ik voor outfit 4 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.