FAVORIETEN: WEDGES

Wedges, jullie kennen ze allemaal wel. Een jaar of zes geleden, toen iedereen ze nog heel Nederlands ‘schoenen met sleekhak’ noemde, zag je ze ook al heel veel. Daarna zag je ze een paar jaar heel weinig, maar ze zijn nu weer helemaal terug van weggeweest. Ik vind ze echt heel erg leuk en ze lopen veel fijner dan schoenen met een ‘gewone’ hak. Ze zijn trouwens ook ideaal voor als je wilt leren om op hakken te lopen. Ik heb een aantal leuke wedges gevonden die ik met jullie wil delen. Welke zijn jullie favoriet?

41 gedachten over “FAVORIETEN: WEDGES

  1. Renate schreef:

    Ik noem ze nog steeds sleehakken inplaats van wedges haha! Ik hou er alleen eerlijk gezegd niet zo heel erg van, ik moet wel zeggen dat ze tegenwoordig steeds mooier worden, maar ik ben er – tot nu toe – nog geen tegen gekomen waar ik verliefd op werd haha! (:

  2. Wies schreef:

    Ik vind ze heel leuk! maar om nou te zeggend dat je ervan leert om op hakken te lopen.. bijna iedereen gaat er juist krom op lopen of met z'n kont naar achter omdat je juist je voet minder kunt afrollen dan bij gewone hakken. Eigenlijk vind ik dat heel jammer omdat ze er wel leuk uitzien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.