GALÉNIC AQUASUBLIME GETINTE CRÈME

Ik houd er echt van om producten te reviewen en ik vind het ook heel leuk om merken te ontdekken die ik nog niet kende. Vandaag review ik een getinte crème van het merk Galénic, waar ik nog geen ervaring mee had. 

De crème is redelijk dun en smeert makkelijk uit. De kleur vind ik erg mooi en het oogt op mijn hand heel natuurlijk. Zoals je aan deze swatch wel ziet, heb je maar heel weinig van de crème nodig. 
Hier zie je mijn huid zonder make-up. Ik heb echt geen egale huid en daarom vind ik het belangrijk dat make-up mijn gezicht wat egaler maakt. Van een getinte dagcrème verwacht ik niet dat het heel goed dekt, maar ik hoop wel dat rode plekjes wat minder zichtbaar worden.
Hier draag ik de crème. Mijn huid is wat egaler en het ziet er natuurlijk uit. De kleur past goed bij mijn huid en het maakt mijn huid iets matter. Ik glim nog wel een beetje, maar daarom gebruik ik altijd poeder. De crème voelt heel licht, ik voel echt niet dat ik make-up draag.
Ook verzorgt de créme je huid, het hydrateert en bevat minerale pigmenten, waardoor deze créme erg goed is voor je huid. Dit voel ik ook echt, mijn huid voelt lekker zacht en ziet er gezond uit. Ook verstopt mijn poriën absoluut niet, aanrader dus! 
Deze getinte crème is voor € 14,85 te koop via Farmaline.nl.

20 gedachten over “GALÉNIC AQUASUBLIME GETINTE CRÈME

  1. Kirsty schreef:

    Aaaww die kat op de achtergrond, zo lief! 🙂 Ik vind het ook echt heel leuk dat je vaak merken en producten reviewed waar ik nog niet van heb gehoord! Vind de crème er ook mooi natuurlijk uitzien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.