PAYOT MASQUE D’TOX

Vandaag heb ik voor jullie een review over een masker van het merk Payot. Ik heb al eens eerder een review geschreven over producten van dit merk en daar was ik heel enthousiast over, dus besloot ik nu dit masker te reviewen. Mijn verwachtingen waren erg hoog, doordat Payot echt een goed merk is. 

Volgens Payot is het een verfrissend en ontgiftend masker, wat zorgt voor een langdurig stralende huid. Het masker is gebaseerd op grapefruitextracten, wat de grootste familie is van het superfruit. Dit zuivert je huid, ontgift het en reguleert overtollig talg. 
Het masker is geschikt voor de gemende tot vette huid, dus bij mijn huid zou het goed moeten werken. 
Voordat ik het masker aanbracht, was mijn huid heel vettig, rood en ik had veel onzuiverheden. Dit kwam trouwens doordat ik een tester van een dagcrème had gebruikt, die blijkbaar niet zo geschikt was voor mijn huid. 
Je brengt het masker aan op een schone huid en dan laat je het 10 minuten zitten. Het masker ruikt heel erg lekker, lekker fris en zoet, en is makkelijk aan te brengen op mijn huid. Het prikt absoluut niet en het voelt eigenlijk gewoon heel fijn. Het masker is na 10 minuten een beetje droger geworden, maar het wordt niet hard. Nadat ik het er af had gehaald, voelde mijn huid echt heel zacht en het zag er meteen rustiger uit. Mijn gezicht bleef ook heel lang lekker ruiken. De dagen erna ging mijn huid er steeds beter uitzien, dit masker ga ik dus zeker vaker gebruiken!
Dit masker is te koop voor € 23,95 via Webshop4beauty.nl. Het is niet goedkoop, maar je kunt er best lang mee, en het is het geld zeker waard!

9 gedachten over “PAYOT MASQUE D’TOX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.