Geluksmomenten tag

geluksmomenten

Merel van Lotus Writings bedacht de geluksmomenten tag, een heerlijk positieve tag! Ik kwam hem  tegen bij Mirjam van MetMirjam.com en ik besloot hem over te nemen.

1. Welke vakantiebestemming zou je iedereen aanraden?

De Canarische Eilanden! Ik kan niet zo goed kiezen welk eiland. Ik vond Tenerife, Lanzarote en Gran Canaria prachtig. Het is er bijna altijd lekker weer en ik heb er heerlijke vakanties gehad. Italië vind ik trouwens ook echt een aanrader. Wij waren 3 jaar geleden bij het Gardameer en daar is het ook heel mooi!

lanzarote

2. Noem 3 bijzondere dingen die je nog eens zou willen meemaken.
  • Nog een keertje naar Italië gaan, naar het plaatsje Nomi. Daar zijn we geweest toen ik zwanger was van Nomi en zij moet er natuurlijk ook een keer naartoe.
  • Spaans leren. Dat zeg ik al jaren en ik spreek nog steeds maar een paar woordjes Spaans, maar ik zou het wel graag willen leren.
  • Oma worden. Dat mag nog wel een jaar of 20 duren hoor!
3. Wat is je favoriete film?

Ik heb geen idee eigenlijk, ik vind heel veel films mooi. Een tijdje geleden heb ik Age of Adaline gezien en die vond ik heel erg mooi!

4. Welke momenten in je leven zou je nog eens opnieuw willen beleven?

Onze trouwdag! Het was een geweldige dag en het lijkt me leuk om het nog eens over te doen. Maar dan zonder dat ik stiekem zwanger ben haha.

5. Voor welk gerecht kunnen mensen jou wakker maken?

Geen, laat mij maar slapen 😉  Maar ik vind Italiaans eten vooral erg lekker.

6. Waar zou je echt niet zonder kunnen?

Mijn gezin, en ik zou het ook vrij moeilijk hebben als ik zonder mijn telefoon en mijn laptop zou moeten. Het zou wel kunnen natuurlijk, maar ik zou er niet blij van worden.

7. Wanneer voel jij je op je best?

Net als Mirjam voel ik me op mijn best als ik mezelf kan zijn.

8. Heb je wel eens een angst overwonnen en zo ja, hoe?

Volgens mij niet eigenlijk. Ik ben bang voor veel beesten, zoals kikkers en spinnen. Maar die angst heb ik nog steeds niet overwonnen. Oh en ik vind het doodeng om op een ladder te staan, en ik denk niet dat ik daar overheen ga komen.

9. Welke muziek of welk nummer maakt jou vrolijk?

Ik heb een vrij brede muzieksmaak, ik vind van alles leuk. Op dit moment word ik vooral vrolijk van ’s zomerse nummers zoals ‘Subeme La Radio’ van Enrique Iglesias, en ‘Despacito’ van Luis Fonsi en Daddy Yankee.

10. Wat inspireert jou of voor wie heb je bewondering?

Dit soort vragen vind ik altijd zo moeilijk.. Er zijn heel veel mensen voor wie ik bewondering heb, maar niet één iemand in het bijzonder eigenlijk.

 

3 gedachten over “Geluksmomenten tag

  1. Nicole schreef:

    Beter Spaans leren zou ik ook willen. Op zich kan ik al redelijk spaans al is dat wel verstoft de laatste jaren. Ik kan het vooral redelijk verstaan. Heb ooit een cursus gedaan in Valencia, maar ja t leven liep daarna anders. Jammer eigenlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.