Dagboekje 267; voor het eerst naar de peuterspeelzaal en een surpriseparty

Afgelopen was de eerste week na de zomervakantie. De peuterspeelzaal begon weer en Lenn mocht nu ook officieel beginnen! Verder hadden we een surpriseparty en ik zocht een nieuwe bril uit.

Maandag; Lenns eerste dag op de peuterspeelzaal

Maandag was een spannende dag, want Lenn begon toen op de peuterspeelzaal. Het ging hartstikke goed en hij heeft een hele leuke ochtend gehad. Daarna was hij wel heel moe en hij heeft een hele tijd geslapen. Daarna hadden we een rustige middag.

Dinsdag

Dinsdagochtend deden we boodschappen en omdat het nog mooi weer was, zijn we veel buiten geweest. Nomi en Lenn speelden met modder en werden hartstikke vies (zo vies dat ik ze buiten maar heb uitgekleed) maar ze hadden het heel erg leuk.

Woensdag; dagje met Lenn

Woensdag begon het peuterzwemmen weer en daar ging Nomi met haar oma naartoe. Ik was lekker thuis met Lenn, en wat is het dan rustig in huis. Lenn vindt die één op één tijd altijd wel fijn. We hebben boekjes gelezen, samen gespeeld en lekker geknuffeld. En aan het einde van de middag haalden we Nomi weer op.

Donderdag; ‘Mama ik verveel me!’

oefenboekje 3 jaar

Nomi is echt toe aan de basisschool en ze verveelt zich nogal snel. Een oefenboekje helpt dan altijd erg goed, en daar waren we samen mee bezig. ’s Avonds waren Bart en ik helemaal vergeten dat Expeditie Robinson begon en we keken een film…

Vrijdag; Surpriseparty!

surpriseparty

Vrijdag hadden we een rustig dagje en ’s avonds hadden we een surpriseparty van een vriend van Bart die 30 was. Hij wist echt niet dat er een feestje georganiseerd was en hij had zelfs geen vermoeden, zo leuk!

Zaterdag; nieuwe bril uitzoeken

Zaterdag ging ik naar Pearle om een nieuwe bril uit te zoeken. Ik vergat om een foto te maken, maar die houden jullie nog te goed. Daarna gingen we naar mijn ouders, waar we bleven eten.

Zondag; opruimen!

Zondag besloot ik de trapkast eens helemaal leeg te halen en opnieuw in te richten. Wat een troep lag daar in zeg! Ik heb veel weggegooid, een tasje gemaakt voor de kringloop en wat dingen op zolder gelegd. En nu ziet het er weer een stuk beter uit. Ondertussen was Nomi lekker aan het knutselen en Lenn keek televisie.

Een gedachte over “Dagboekje 267; voor het eerst naar de peuterspeelzaal en een surpriseparty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.