MIJN BUIK

Ik kende de blote buiken rubriek op mamakletst.nl al een hele tijd en ik heb heel lang getwijfeld voordat ik me opgaf. Aan de ene kant dacht ik, ‘wat maakt mij het uit wat mensen denken over mijn buik?’ maar aan de andere kant vond ik het ook wel een beetje eng. Normaal gesproken ziet bijna niemand mijn buik en hij is er sinds de zwangerschap ook niet mooier op geworden. Uiteindelijk stuurde ik een mailtje en vorige week kwam het artikel online te staan. En toen besloot ik dat ik mijn blote buik ook wel op mijn eigen blog kan zetten.

Hier was ik 37 weken zwanger en vlak daarvoor kreeg ik opeens heel veel striemen. Ik twijfelde of ik wel zo’n foto op internet wilde hebben, maar uiteindelijk deed ik het toch. Ik zette hem op Instagram en wat kreeg ik daar veel lieve reacties op zeg!
En zo ziet mijn buik eruit na de zwangerschap. Nomi is met een keizersnee geboren, dus daar heb ik een flink litteken van en verder is mijn buik ook behoorlijk gehavend.
En even een beetje uitleg erbij haha. Ik kreeg van veel mensen de reactie dat ze het zo ‘stoer’ vonden dat ik meedeed, maar dat vind ik eigenlijk niet. Ik kan me wel gaan schamen en in een oversized trui bij het zwembad gaan zitten, maar waarom? Aan die onzekerheid heb je helemaal niks.
Gerelateerde artikelen:

9 gedachten over “MIJN BUIK

  1. Inge en Steffen schreef:

    Leuke post hoor, en tof dat je het ook gedurft hebt, het is iets om trots op te zijn 🙂
    Vroeger dacht ik altijd: oh neen, zwanger zijn, dan is je buik er aan voor de moeite, maar nu denk ik van: bwa, wat meer zwabber, no problem, ik heb toch lekker een leuk dochtertje in de plaats 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.