Leuk voor Vaderdag; een gepersonaliseerd houten horloge

Het blijft moeilijk, een leuk cadeautje uitzoeken voor Vaderdag. Maar ik heb iets gevonden voor Bart! Jaren geleden, toen ik zelf een houten horloge had besteld, zei hij dat hij dat ook wel mooi vond. Hij heeft er nooit één gekocht en ik heb er zelf eigenlijk ook niet meer aan gedacht. Totdat ik de houten horloges van Creative Use Of Technology tegenkwam. En wat deze horloges nog leuker maakt, is dat je er een persoonlijke boodschap in kunt laten graveren.

Houten horloge

De site verkoopt verschillende modellen en ze zijn zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt. Over het algemeen worden de grote klokjes meer voor mannen besteld, en de kleinere klokjes voor vrouwen. Voor Bart ging ik ook voor een groot klokje.

Je kunt kiezen uit licht en donker hout, en naast helemaal houten horloges verkoopt deze webshop ook houten horloges met leer. Het hout is bamboe- of sandelhout, gecombineerd een hoge kwaliteit Japans Quartz uurwerk. Ik vind het heel erg mooi bij elkaar staan!

houten horloge

En dit maakt het horloge nog leuker; je kunt er zelf iets in laten graveren. Namen, een datum, of gewoon een mooie tekst. Ik ging voor de tekst ‘Voor de liefste papa van de wereld’, met 2 hartjes eronder die voor Nomi en Lenn staan. Want het is natuurlijk een Vaderdagcadeau!

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk en uniek cadeau voor Vaderdag, dan is dit wat mij betreft absoluut een aanrader. Je vindt de horloges via deze link en de prijzen beginnen bij € 49,00.

Wat vind jij van deze horloges?

Dit horloge heb ik gekregen.

Een gedachte over “Leuk voor Vaderdag; een gepersonaliseerd houten horloge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.