Getest door Nomi; My Little Pony

mlp6

Als ik nu Nomi’s leeftijd zou hebben, weet ik zeker dat ik My Little Pony heel leuk zou vinden. Dus toen ik het aanbod kreeg om My Little Pony door Nomi te laten testen sloeg ik dat niet af. We kregen de My Little Pony Friendship Express Train en 2 My Little Pony Basic View Pony’s.

mlp5

Zelf was ik vooral erg benieuwd naar de Friendship Express Train. Vroeger speelde ik wel eens met de paardjes van My Little Pony, maar zo’n trein kende ik nog niet.

mlp7

Terwijl Nomi lag te slapen, pakte ik de trein alvast uit. Zo kon ik even rustig alles bekijken en foto’s maken. De trein is ontzettend schattig en wat het nog leuker maakt is dat het wagonnetje open kan. Ook zitten er allemaal spulletjes bij, die het spelen met de trein nog leuker maken.

mlp4

Toen Nomi beneden kwam zag ze de trein en ze was meteen enthousiast. Ze reed ermee door de kamer en ze had al snel door dat de wagon open kan. Binnen no-time zat één van de paardjes in de trein en de trein reed weer verder. Daar heeft ze zich een hele tijd mee vermaakt en toen Bart thuis kwam moest hij meteen komen kijken naar de trein en de pony’s.

mlp3

‘Paardje lief mama’ zei ze en het paardje kreeg een kus.

mlp2

En daarna volgde een dikke knuffel voor de My Little Pony. Nomi is helemaal verliefd op de pony’s en ze wil ze overal mee naartoe nemen. Laatst zat ze samen te ontbijten, ze kijken samen televisie en ze krijgen heel veel knuffels en kusjes.

mlp1

Ook Lenn maakte kennis met een van de My Little Pony’s. ‘Paardje kusje geven Lenn!’ en Lenn vond het helemaal prima. Hij vind het altijd leuk om aandacht te krijgen van Nomi, dus Lenn werd er helemaal blij van.

Hier is het dus een groot succes en mocht je nog op zoek zijn naar een leuk Sinterklaas- of kerstcadeautje, dan is dit zeker een aanrader. My Little Pony is onder andere te koop via bol.com.

Een gedachte over “Getest door Nomi; My Little Pony

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.