Ons favoriete leerzame speelgoed

leerzaam speelgoed

Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen niet alleen maar met speelgoed spelen dat leuk is, maar dat het ook een beetje leerzaam is. Ik ben bijvoorbeeld groot fan van Duplo en Nomi vindt het ook heel erg leuk. Op haar verjaardag kreeg ze deze trein en ze vindt hem helemaal geweldig. Ook bouwt ze regelmatig met Duplo en dat is natuurlijk ook goed voor haar ontwikkeling.

nijntje

Boekjes zijn natuurlijk ook hartstikke leerzaam en Nomi is gek op boeken. Dit boek is van Nijntje en ze kijkt er heel vaak in. Ze kent nu een groot deel van de woorden en ze is helemaal trots als ze ze goed kan benoemen.

houten blokken

Kijk dat koppie haha!

Voor Nomi’s eerste verjaardag kreeg ze houten blokken en daar speelt ze op dit moment heel veel mee. Net als Duplo is dit natuurlijk heel goed voor haar motoriek, en daarnaast ook gewoon leuk.

puzzel peuter

Tot een paar maand geleden had Nomi niet zoveel met puzzels, maar opeens sloeg dat helemaal om. Op dit moment maakt ze dagelijks puzzels en kan zich er heel goed mee vermaken.

zoef zoef

Vorig jaar kreeg Nomi met Sinterklaas Zoef Zoef dieren en die vindt ze nog steeds heel leuk. Ik zag laatst op Lobbes.nl nog wat leuke dingen van Zoef Zoef en misschien moeten we het maar eens uit gaan breiden. Dit is over een tijdje vast ook heel leuk voor Lenn. Ik denk dat ik dit maar ga onthouden voor zijn eerste verjaardag.

Spelen jullie kinderen vaak met leerzaam speelgoed?

2 gedachten over “Ons favoriete leerzame speelgoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.