Getest door Nomi; Duplo grote bouwplaats

bouwplaats-2

Nomi mocht weer iets testen en deze keer is het de grote bouwplaats van Duplo. Ze is groot fan van Duplo dus ik had al wel verwacht dat ze het leuk zou vinden, en ze was inderdaad dolenthousiast.

bouwplaats-1

In deze set zitten onder andere 3 bouwmachines; een bulldozer op rupsbanden, een kraan met grijper en een vrachtwagen. Daarnaast zitten er 3 poppetjes in en allemaal dingetjes om mee te spelen en te bouwen zoals een kruiwagen, pilonnetjes, een drilboor en een heleboel steentjes.

bouwplaats

Er zit echt veel in de doos en het zijn ook heel veel verschillende dingetjes. Aangezien Nomi alles wat rijdt heel leuk vindt, wist ik al wel dat dit in de smaak zou vallen.

bouwplaats-3

En Nomi reageerde meteen heel enthousiast. ‘Vrachtauto!’ was het eerste dat ze riep en ze ging er meteen mee spelen.

bouwplaats-4

Nomi is helemaal blij met haar nieuwe Duplo, ze noemde alles ‘leuk’ en ‘mooi’. De voertuigen reden door de hele kamer en even later waren de poppetjes met elkaar aan het knuffelen.

bouwplaats-5

Toen Bart thuis kwam riep Nomi ‘Papa Duplo spelen!’ en ze begonnen samen te bouwen. Natuurlijk bouwt Bart net even leukere dingen dan ik en Nomi was helemaal onder de indruk.

Ben je nog op zoek naar een last minute kerstcadeau? Dan is dit echt een tip! En als je hem niet voor kerst in huis hoeft te hebben kun je hem onder andere bestellen via Bol.com.

3 gedachten over “Getest door Nomi; Duplo grote bouwplaats

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.