H&M Autumn Lookbook 2012

Het is nog amper lente, maar H&M heeft het lookbook voor aankomende herfst al gepubliceerd en wauw, I love it! Het lookbook zit vol met prachtige items en ontzettend mooie herfstkleuren. Je ziet vooral veel donkere kleuren als bruin, grijs, zwart, donkergroen, donkerrood en donkerblauw. H&M maakt gebruik van erg mooie accenten in de kleding en ook de accessoires vind ik heel erg mooi.
Wat vinden jullie van dit lookbook?

40 gedachten over “H&M Autumn Lookbook 2012

 1. Ayla schreef:

  Wel weer erg veel donkere kleuren, maar dat hoort er een beetje bij he 🙂 Ik probeer nu eindelijk een beetje kleur in mijn kast te brengen haha. Ik hou wel van glitters en printjes, dus dat vind ik wel leuk <3

 2. Fije - Lynn schreef:

  Hmm ik weet het niet helemaal, sommige dingen vind ik echt gaaf maar andere wat minder. Lookbook is wel super leuk!
  liefs

 3. Anouk schreef:

  Erg leuke collectie! Totaal niet H&M-achtig, dat maakt het ook zeker zo leuk. Zou misschien niet alles zelf aantrekken. Hoop nu nog even op fleurige kleding en een zonnetje! Hoop je mee:)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.