Hema sale shoplogje

hemarkt

Ik ging laatst naar de Hema om bruistabletten te halen. Toen ik daar was, zag ik allemaal afgeprijsde kinderkleding hangen en ik kon het natuurlijk niet laten om even te gaan kijken. Ik kocht de twee shirtjes links bovenaan en toen ik daar een foto van op Instagram zette, vertelde iemand me dat er in Enschede een Hemamarkt winkel zit. Een Hema met alleen maar afgeprijsde spullen dus. Diezelfde middag stapte ik in de auto en ik kwam thuis met nog meer kleertjes voor Nomi en Lenn.

hema

Deze twee kocht ik dus bij de Hema hier in het dorp. Ik vind het wel een beetje lastig om in te schatten welke maat Lenn volgende lente en zomer heeft, maar ik gokte erop dat hij dan in maat 80/86 zit. Het linker shirtje nam ik mee in maat 86 en het rechter shirtje was er alleen nog in maat 80. Ze kosten allebei 3 euro.

hema meisjeskleding

Bij de Hemamarkt hing flink veel kinderkleding. Veel dingen die ik niet mooi vond, maar ik kwam ook wat leuke dingetjes tegen. Het shirtje met love erop past Nomi nu en voor € 2,00 kon ik hem niet laten hangen. Het shirtje rechts is voor volgende zomer. Ik hou van streepjes en ik vind dit kleurtje ook heel leuk, dus die ging ook meteen in mijn mandje.

hema jongenskleding

De prijzen zijn echt heel laag, ook deze shirtjes kosten maar een euro. Het shirtje links kocht ik vooral om de kleur, want grijs staat overal leuk bij. Het shirtje rechts is weer voor volgende zomer, volgens mij heeft Lenn binnenkort al een hele zomergarderobe, oeps!

hema

Nomi’s sokken verdwijnen telkens op mysterieuze wijze, dus een paar extra sokken leken me niet verkeerd. En de rompers zijn voor Lenn voor volgende zomer, voor dit prijsje kon ik het niet laten om ze alvast mee te nemen.

12 gedachten over “Hema sale shoplogje

  1. marjon schreef:

    Ja Hemartk heeft leuke prijsjes!
    Ik kocht een muts en sjaal voor de kleine man voor 2 euro. En wat broekjes voor 4 euro.
    En de kleren die je gekocht hebt zijn ook leuk!

  2. Lilian schreef:

    Ik ben ook al eens in z’n Hema geweest maar helaas was de maat die Jav had al bijna alles van weg. Ik scoorde toen één spijkerblouseje. Zo te zien heb jij hele leuke dingen weten te bemachtigen voor een spotprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.