Tag: dingen waar ik geen genoeg van krijg

genoeg

Van sommige dingen krijg je niet snel genoeg. Kusjes, knuffels, chocoladekoekjes, leuke series… Ik werd door Maarten van Papa’s Wereld getagd om eens te delen waar ik geen genoeg van krijg.

Kusjes en knuffels

Ik krijg regelmatig een kusje of een knuffel van Nomi en Lenn, en daar krijg ik echt geen genoeg van. Het is gewoon zo lief! Helaas heeft Nomi haar kusjes en knuffels wel eens ‘op’ of zijn ‘alle kusjes voor Lenn/papa/oma/et cetera’.

Bloggen

Het blijft mijn grootste hobby en ik vind het heerlijk dat ik hier mijn ei kwijt kan. Mensen vragen me wel eens of het niet gaat vervelen, maar ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen!

Kinderkleding

Nomi en Lenn hebben eigenlijk veel te veel kleding, maar ik vind het gewoon zo leuk. Dus regelmatig koop ik weer iets nieuws. En ik kan me ook heel goed vermaken met het bedenken van nieuwe combinaties met hun kleertjes.

zara kids

Foto’s maken

Ik ben zo’n moeder die de hele dag met een camera of telefoon in haar hand achter haar kinderen aanloopt… Oké niet de hele dag, maar ik maak wel veel foto’s. Ik vind het gewoon erg leuk om te doen!

Energy drink

Eigenlijk moet ik hier echt eens mee stoppen, maar ik vind het echt gewoon heel lekker. En ik kan er dus echt geen genoeg van krijgen!

Coca cola zero cherry

Als ik boodschappen ga doen neem ik regelmatig een blikje Coca Cola Zero Cherry mee. Dat drink ik dan tijdens het middagslaapje als ik aan het bloggen ben. En daar kan ik heel erg van genieten!

Chocolate chip cookies

Zo slecht, maar zo lekker. We zijn er hier in huis allemaal gek op en als we boodschappen gaan doen roept Nomi regelmatig ‘we moeten ook chocoladekoekjes meenemen, papa heeft ze allemaal opgegeten!’.

How I Met Your Mother

Toen ik alle seizoenen van deze serie had gezien, ben ik samen met Bart opnieuw begonnen. Hij vindt het ook erg leuk, dus nu kijken we het samen! Inmiddels zijn we alweer bijna bij het laatste seizoen, en ik vind het nog steeds zo leuk!

Muziek

Ik vind het heerlijk om muziek te luisteren, het liefst heb ik de hele dag muziek aanstaan. Maar helaas wordt dat vaak niet zo gewaardeerd door de rest van het gezin, dus dan zet ik het maar weer uit.

De zon

Wat is het heerlijk dat we de zon weer wat meer te zien krijgen, ik word er helemaal gelukkig van. Van mij mag de zon het hele jaar wel blijven schijnen!

Deze tag is bedacht door Nicole van Meisje-eigenwijsje.nl en als je het leuk vindt, mag je hem natuurlijk overnemen.

Waar krijg jij nooit genoeg van?

3 gedachten over “Tag: dingen waar ik geen genoeg van krijg

  1. Kimberly schreef:

    Heerlijke tag is het toch! Ik kan me wel in veel dingen vinden, foto’s maken van je kinderen, bloggen, knuffels, kusjes, zonnetjes en muziek. ik hou ervan 🙂

  2. Rachel schreef:

    Ooh heerlijk zeg. Vooral de kusjes en knuffels van de kinderen kan ik geen genoeg van krijgen. Helaas zijn de kinderen niet altijd in een knuffelbui, maar zo nu en dan eis ik ze gewoon op ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.