H&M, Hema en Takko shoplogje

shoplog

Als ik zie dat ergens de sale is begonnen, kan ik het niet laten om even te kijken. Vooral voor Nomi en Lenn koop ik veel kleding in de sale, en vaak ook een beetje op de groei. Maar deze keer kwam ik ook een paar dingen voor mezelf tegen, en dat laat ik jullie vandaag zien in deze shoplog!

Mijn aankopen van H&M, Hema en Takko

H&M

Dit jurkje zou je bekend voor kunnen komen. Hetzelfde jurkje heb ik namelijk vorig jaar voor Nomi gekocht, en ze heeft hem toen heel veel gedragen. Zij wilde hem telkens graag aan, en zelf vond ik hem ook erg leuk. Maar ja… Hij gaat natuurlijk een keer te klein worden. Daarom bestelde ik hem ook in een grotere maat! Het jurkje is nu afgeprijsd voor € 3,99. Ook de trui kocht ik op de groei en ook deze kost nu € 3,99.

vest

Ook voor Lenn vond ik twee dingen bij H&M. Dit vestje kostte nu maar € 5,99 en dit kleurtje staat hem zo schattig! Voor het shirtje betaalde ik € 2,99.

takko

Verder kwam ik voor hem deze trui tegen bij de Hema. Deze kostte nu € 6,00. Het rechter shirtje kocht ik bij Takko, en deze was afgeprijsd voor € 3,99. Lenn kan nu weer even vooruit, want ik heb nu al behoorlijk veel kleding voor hem in maat 92!

En als laatste de dingen die ik voor mezelf kocht. Ik ging op zoek naar t-shirtjes, want vorige zomer liep bijna continu in dezelfde twee shirtjes. Het shirtje links kocht ik nu voor € 5,99. Lekker basic, en gewoon geschikt voor iedere dag. Het middelste hemdje vind ik erg leuk, maar ik moet er nog even aan wennen dat hij wat korter is. Ik draag namelijk bijna altijd langere shirtjes. Hij kost nu € 6,99. En het shirtje rechts is een sportshirtje. Ik kon wel een extra shirtje gebruiken, en ook deze was afgeprijsd. Ik betaalde er nu € 5,99 voor.

Heb jij al geshopt in de sale?

7 gedachten over “H&M, Hema en Takko shoplogje

  1. Charlotte schreef:

    Ik vind de trui en het shirt van H&M erg leuk! Ik kan nooit zo goed slagen in de sale. Heb er het geduld niet voor denk ik. Wel jammer, want zo loop ik regelmatig leuke koopjes mis.

  2. MamaPlaneet schreef:

    Ik ben dol op H&M. Qua pasvorm staat het mijn meiden altijd het leukst. Het zit het lekkerst, vinden ze zelf ook. Hema kom ik al heel lang niet meer. Takko ken ik niet eens. Leuke vondst zo.

  3. Rory schreef:

    Leuk! Ik ben dol op sale en kijk altijd online bij H&M en Zara. Bij de Hema ga ik fysiek langs. Blij word ik nu ook van de Hunkemöller (waanzinnige bh gekocht – Victoria’s Secret-lookalike) van 30 euro voor een tientje).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.