Primark, H&M, Action, Hema en Zeeman shoplog

primark shoplog mei 2016 0

Vorige week vrijdag was Nomi een middagje bij mijn schoonmoeder, dus ik had een paar uurtjes voor mezelf. Eigenlijk wilde ik in huis wat gaan doen, maar shoppen was toch ook wel heel verleidelijk. Aangezien shoppen met Nomi de laatste tijd niet zo’n succes is (in dit artikel vertel ik je waarom), besloot ik even alleen naar Enschede te gaan. Ik kocht wat dingen bij de Primark, de volgende dag ging ik even naar de Action, de Hema en de Zeeman en er kwam een pakketje van de H&M binnen.

primark shoplog mei 2016

Nomi was toe aan nieuwe broeken. Doordat ze nog steeds kruipt zijn haar broeken binnen no time smerig (zeker nu ze ook veel buiten kruipt) dus ik kocht er een paar bij. Het eerste broekje kost € 5,00, de tweede € 4,00 en de laatste twee € 3,50.

primark shoplog mei 2016 1

En ze kon wel een paar extra shirtjes gebruiken. Ze heeft er echt talent voor om zichzelf vies te maken en ik kleed haar regelmatig twee keer op een dag om. Goed excuus om weer een paar shirtjes te kopen toch? Het bovenste hemdje kost € 1,70, het gestreepte t-shirtje € 2,00 en de onderste twee t-shirtjes kosten € 1,80. Voor de set van vijf paar sokken betaalde ik € 3,00.

primark shoplog mei 2016 2

Ik ging voor de baby op zoek naar kleertjes in maat 62 (voor het geval ik een grote baby krijg of dat hij heel hard groeit) en ik kwam deze twee t-shirtjes tegen. Samen kosten ze € 5,00. Eigenlijk wilde ik iets met lange mouwen halen, maar ik kon niks leuks vinden.

primark shoplog mei 2016 3

Wel vond ik deze schattige pyjamaatjes in maat 62. Nomi droeg dit soort pyjama’s heel veel toen ze kleiner was en ik vind ze heel fijn. Een setje van drie pyjama’s kost € 10,00.

primark shoplog mei 2016 4

Deze sokjes zijn nog van de Primark en ze kosten € 3,00. De omslagdoek is van Zeeman en hij is lekker dun, dus ik denk dat deze heel fijn is voor in de zomer. Deze kost € 3,99. Bij de Hema kocht ik een broekje in maat 62 voor € 2,95.

primark shoplog mei 2016 5

Voor mezelf kocht ik bij Primark een pyjamabroekje (lekker fout) voor € 3,00 en cozy socks voor € 2,50, omdat ze zo lekker zitten.

primark shoplog mei 2016 6

Bij de H&M kocht ik een paar shirtjes voor na de bevalling. Mijn buik is vast niet meteen weg, dus dan zijn wijde shirtjes wel fijn. Ze kosten € 6,99.

primark shoplog mei 2016 7

Een tijdje geleden kocht ik bij de H&M wat zomerkleding voor Nomi in maat 92, maar op dit moment is dat echt nog te groot. Het zou me niks verbazen als het haar volgende zomer pas past, dus ik bestelde wat dingetjes in maat 86. Het shirtje links kost € 4,99, het vestje kost € 7,99 en het jurkje kost € 4,99.

primark shoplog mei 2016 8

Ook voor de baby bestelde ik het vestje. Bij de Action kocht ik mandjes voor op de commode en strijkapplicaties, want ik vermoed dat Nomi binnenkort wel een keer een gat in haar broek heeft. Per set kosten ze een euro en de prijs van de mandjes weet ik niet meer precies, maar volgens mij was dat ook ongeveer een euro.

11 gedachten over “Primark, H&M, Action, Hema en Zeeman shoplog

    • Malou schreef:

      Ja klopt 🙂 Die leggings vallen trouwens vrij klein (mocht je ze ook willen halen), Nomi heeft echt al maat 92 nodig terwijl ze verder nog makkelijk in maat 86 past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.