HOE GAAT HET MET MIJN GOEDE VOORNEMENS?

Laatst schreef ik een blogje over de dingen die ik dit jaar graag wil doen, en hoe het daar nu mee is. Toen ik het originele artikel zocht, kwam ik ook een artikel tegen met mijn goede voornemens. Ik besloot daar ook eens naar te kijken en toen ik mijn goede voornemens las, dacht ik vooral ‘oh ja..’. Met de meeste voornemens gaat het dus (nog) niet zo goed en ik besloot er een artikeltje over te schrijven.

– gezonder eten en drinken
De ene keer gaat dit best goed, de andere keer eet ik alles wat los en vast zit. Het kan dus veel beter. Ik zorg wel dat ik genoeg groente en fruit eet en ik drink ook genoeg, maar ik kan niet zeggen dat ik echt gezond eet.

– meer bewegen en vaak met Nomi naar buiten gaan
Deze twee voornemens heb ik even samengevoegd, want de enige beweging die ik krijg, is als ik met Nomi naar buiten ga. We wandelen regelmatig naar de supermarkt of naar de stad en soms gaan we gewoon lekker een stuk lopen. Als het mooi weer is, vind ik het heerlijk om een stuk te wandelen en Nomi vermaakt zich dan ook prima.

– artikelen vooruit schrijven
Aan de tijdstippen waarop mijn artikelen online komen, kun je wel zien dat dit voor geen meter lukt. Ik heb bijna nooit iets in mijn concepten staan en daardoor komt er niet iedere dag iets online. Dat vind ik best jammer, maar ik kom er vaak gewoon niet aan toe om een artikel te schrijven.

– beter leren koken
Ehm, nee. Het enige ‘nieuwe’ dat ik dit jaar heb gekookt, zijn groentehapjes voor Nomi.

– minimaal zes maanden borstvoeding blijven geven
Op 10 mei is Nomi een half jaar, dus ik ben er bijna. Dit moet lukken dus!

– besluiten wat ik met mijn blog wil
Mijn blog is nu vooral persoonlijk, en ik schrijf over de dingen die mij bezighouden. Ik denk niet dat mijn blog echt in een hokje te plaatsen, maar dat hoeft ook niet toch?

Had jij goede voornemens? En hoe is het daar nu mee?

Gerelateerde artikelen:
– Mijn goede voornemens
– In 2015 wil ik..
– In 2015 wil ik .. update!

3 gedachten over “HOE GAAT HET MET MIJN GOEDE VOORNEMENS?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.