Hoera, Lenn is 4 jaar!

4 jaar

Hoera, vandaag is Lenn 4 jaar geworden! Hij is nu geen peuter meer, maar een kleuter! Binnenkort mag hij naar de basisschool en naar zwemles en daar heeft hij hartstikke veel zin in. Hij voelt zich helemaal groot!

Vier jaar geleden…

Even terugblikken naar 4 jaar geleden. De dag voor Lenns geboorte werd ik ingeleid, maar dat ging niet helemaal zoals ik had gehoopt. Meer daarover kun je lezen in mijn bevallingsverhaal. Toen de ontsluiting de volgende dag niet echt opschoot en Lenn het niet meer zo heel fijn leek te hebben in mijn buik, werd hij gehaald met een spoedkeizersnede. Om 13.36 uur was hij er. Een flinke baby van 4280 gram en 54 centimeter lang, die meteen wist wat hij wilde; drinken!

Naar de basisschool

Nu zijn we vier jaar verder en Lenn gaat bijna naar de basisschool. Terwijl Lenn een paar weken geleden nog helemaal geen zin had om naar school te gaan, kan hij nu juist niet meer wachten. Vlak voor de zomervakantie mocht hij een middagje wennen en dat vond hij heel erg leuk. Sindsdien heeft Lenn heel veel zin om naar de basisschool te gaan!

Zwemles

Na de zomervakantie begint Lenn ook met zwemles. Ook daar kijkt hij heel erg naar uit, want Lenn is gek op zwemmen. Hij gaat iedere week op zondagochtend zwemmen, zodat hij niet na schooltijd nog naar zwemles hoeft. Want net beginnen met school en met zwemles, leek ons een beetje te veel van het goede.

Feestje!

Natuurlijk gaan we een gezellig feestje geven, maar vandaag nog even niet. Zaterdag is het zover, dan vieren we Lenns verjaardag met familie. En ook daar heeft Lenn heel veel zin in!

Een gedachte over “Hoera, Lenn is 4 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.