HOME MADE MUFFINS

Wat is er nou leuker dan op zondagmiddag gezellig iets bakken. Mijn vriend vind het ook heel erg leuk en daarom bakken we zo nu en dan iets, zoals bijvoorbeeld deze muffins. Ze zijn erg makkelijk te maken, omdat je alleen water hoeft toe te voegen. Wel heel simpel en eigenlijk is het wel leuker om wat meer ingrediënten met elkaar te mengen, maar ik was erg benieuwd naar deze muffins.

Je voegt dus water, de mix voor muffins en de chocolade druppels bij elkaar. Volgens het pak moet je het met een mixer mixen, maar die heb ik niet. Met een garde gaat het ook prima. 
Dan doe je het beslag in de tien muffinbakvormpjes die in het pakket zitten. Doe ze niet te vol, want het zet heel erg uit.
En zo worden ze. Ik vind ze niet zo mooi als op de verpakking, maar ze zijn wel erg lekker. Tenminste, als je  ze niet te lang bewaard. Ik heb er ’s middags meteen een gegeten en die was erg lekker, maar een paar uur later waren ze al een beetje klef. 
Vinden jullie bakken ook zo leuk? Binnenkort ga ik zeker een keer iets bakken waar ik wat meer voor moet doen, dat is toch wel leuker. 

31 gedachten over “HOME MADE MUFFINS

  1. Bo schreef:

    Bakken vind ik erg leuk om te doen, deze muffins zien er ook goed uit! Ik bak wel liever zonder pakjes en zakjes, is toch net wat beter en lekkerder vind ik ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.