HOW TO WEAR: LEGGINGS MET PRINT

Leggings met een printje zijn momenteel echt hot. Op lookbook zie je ze al wat langer voorbij komen, maar ook in winkels en op straat zie je steeds meer van dit soort leggings en ik vind ze heel erg leuk! Maar, hoe kun je ze nou het beste combineren? Zwart-witte leggings zijn nog wel een keer te doen, maar vooral gekleurde leggings vind ik lastig te combineren. Daarom ben ik opzoek gegaan naar leuke outfits met geprinte leggings. Wat vinden jullie van leggings met print? 

37 gedachten over “HOW TO WEAR: LEGGINGS MET PRINT

 1. Anne schreef:

  Mooi! Maar moeilijk te combineren inderdaad. Volgens mij is het vooral belangrijk een beetje een basic item er boven te dragen, anders ben je net een kermis met al die drukte 😉

 2. Sammie schreef:

  Ik vind ze geweldig!
  Ik heb de bekende gekleurde aztec jeans van de H&M. Ik ben ontzettend blij met die broek! Je moet er maar de BALLEN voor hebben voor zo'n broek of legging!
  Mensen keken wel naar me en ik ging shoppen in Amsterdam en toen hoorde ik achter me: 'Wow, kijk die broek! Echt gaaf!'
  Ik vind dast soort reacties echt gaaf en krijg er ook wel een kick van. Ik heb nu ook nog leggings met printjes in me kast hangen! Raak je benieuwd over welke astec broek ik het heb? Hier een OOTD op mijn blog:
  http://www.oohlamoustache.blogspot.nl/2012/09/ootd-aztec-jeans.html

 3. Lana schreef:

  Leggings met een print vind ik soms superleuk en soms echt heel lelijk. Het hangt er gewoon vanaf welke print erop staat en hoe ze gecombineerd zijn. Mooie foto's. 🙂
  xoxo Lana – A Pretty World

 4. Judith schreef:

  Gave outfits!
  Zelf zou ik niet zo snel zo'n legging kopen omdat me dat waarschijnlijk niet heel mooi staat, maar bij anderen vind ik het altijd wel erg leuk staan 🙂

 5. happyannanas schreef:

  Wauwie! Ik houd van drukke leggings, heb er zelf ook twee alleen ik draag ze niet veel omdat ik geen grote truien of vesten heb en als ik alleen een kort truitje aandoe voelt het net alsof ik in mn blote billen sta 😀 xx Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.