PRODUCTEN VAN EYES LIPS FACE

Het merk Eyes Lips Face (of ELF) kennen jullie vast wel. Laatst plaatste ik bij ELF een bestelling en vorige week kwamen de producten binnen. Ik bestelde een eyeliner en oogschaduw stick, een lippenbalsem, een glitteroogschaduw en een fan brush. Ook bestelde ik een nagellak, maar daarover komt binnenkort een artikel.

De eyeliner en oogschaduw stick is echt een heel leuk product. Zoals de naam al zegt, bestaat het uit een oogschaduw aan de ene kant, en aan de andere kant een eyeliner. Ik koos voor de kleur black/smoke. 
Hier zie je de kleuren. De smoke kleur is een mooie, grijze kleur en de eyeliner is gewoon mooi zwart. Het zetten van een lijntje is met deze eyeliner heel makkelijk, je krijgt heel makkelijk een mooi lijntje. 
’s Winters kan ik echt niet zonder lippenbalsem, vandaar dat ik deze gekleurde lippenbalsem in de kleur ‘naturel’ bestelde. 
Het is een zacht, natuurlijk kleurtje. De lippenbalsem voelt heel zacht en mijn lippen worden er ook heel zacht van. Het plakt niet en blijft goed zitten. De kleur zie je niet heel goed op je lippen, maar dat is natuurlijk logisch, aangezien de kleur ‘naturel’ heet.
Ik houd van bruine oogschaduws en toen ik deze glitteroogschaduw zag, wist ik meteen dat ik die wilde hebben. De kleur heet ‘cowgirl’ en bevat subtiele glitters.
Op deze foto zie je de kleur goed, maar de glitters zie je niet zo heel goed. In bepaald licht zie je wel dat er glitters inzitten, maar dit is minimaal. Een voordeel daarvan is, dat je de oogschaduw ook gewoon overdag kunt dragen, maar voor ’s avonds hadden de glitters iets meer gekund.
Een fan brush ontbrak nog in mijn stash, vandaar dat ik deze bestelde. Je kunt het voor verschillende dingen gebruiken, bijvoorbeeld om subtiel blush of bronzer aan te brengen, maar het is ook heel handig om fall outs mee weg te vegen. Deze kwast voelt heel zacht en is erg fijn in gebruik. 
Wat vinden jullie van de producten van ELF?

24 gedachten over “PRODUCTEN VAN EYES LIPS FACE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.