IK HEB MIJN BAAN OPGEZEGD

baan opgezegd
Ja, je leest het goed. Ik ga stoppen met werken. Een paar maand geleden vertelde ik jullie dat ik weer tijdelijk ging werken. Ik had een contract van 1 maart tot 1 juli, maar toen werd me gevraagd of ik tot 1 september wilde blijven. In eerste instantie wilde ik dat wel, maar uiteindelijk heb ik toch besloten om het niet te doen.

Ik heb erg leuk werk en ik ga er zeker niet met tegenzin naartoe. Mijn moeder en schoonmoeder passen op en dat gaat prima, maar Nomi begint sinds kort toch wat tekenen van eenkennigheid te vertonen. Nu gaat het nog goed als ik er niet ben, maar ik weet niet hoe lang dat nog gaat duren. Eenkennigheid hoort erbij en het is een fase, maar aangezien mijn contract 1 september toch afloopt, besloot ik eerder te stoppen. Ik zie het absoluut niet zitten om weg te gaan bij een huilende baby, en ik ben bang dat dat anders wel gaat gebeuren.
Daarnaast is het deze zomer qua oppassen allemaal wat lastiger. Mijn schoonouders gaan op vakantie en mijn ouders zijn druk op de camping. En om nou voor twee maand een kinderdagverblijf te gaan regelen lijkt me ook niet zo’n strak plan.
En natuurlijk vind ik het heerlijk om bij Nomi te zijn. Dit betekent niet dat ik nooit meer iets voor mezelf ga doen hoor. Mijn moeder zei een tijdje geleden al dat ze nog steeds graag wil oppassen, ook als ik niet meer werk.
Hoe mijn dagen er precies uit gaan zien, weet ik nog niet precies. Deze zomer zal ik weer veel op de camping van mijn ouders te vinden zijn, en ik wil meer tijd besteden aan mijn blog. Iedere dag een artikel online zetten moet wel te doen zijn. In de zomer misschien even niet, maar daarna sowieso wel. En misschien ga ik wel een keer video’s maken. Ik heb nog geen idee hoe en wat, maar daar kom ik vast wel uit. Tips en adviezen zijn natuurlijk altijd welkom.
Gerelateerde artikelen:

26 gedachten over “IK HEB MIJN BAAN OPGEZEGD

 1. Bertine schreef:

  ik vind je beslissing ook knap! en heerlijk dat je de hele zomer vrij hebt dan:) hopelijk gaat de eenkennigheid van Nomi er snel af, dat lijkt me toch wel weer wat makkelijker!

 2. Lilian schreef:

  Goed dat je die beslissing hebt gemaakt. Toen mijn dochter eenkennig werd ging ik juist werken, zodat ze wat meer mensen zag. Maar bij ons kon papa toen 'oppassen', dus dan hoefde ik haar nooit huilend achter te laten.

  Het duurt maar 4 jaar dat ze zoveel thuis zijn en daarna heb je nog jaren genoeg om lekker te gaan werken 🙂

  • admin schreef:

   Ja ik denk ook dat het wel belangrijk is dat ze soms bij iemand anders is, dus ze zal nog regelmatig naar haar oma's gaan. Maar als het dan niet goed gaat, kan ik haar gewoon ophalen 🙂

 3. Esther schreef:

  Ik ben ook thuisblijf mama, heb mijn vaste contract moeten opzeggen wegens gezondheidsredenen maar nu ik een klein meisje van 3,5 maand heb vind ik dat helemaal niet erg. Het is een prachtig om alles mee te maken, ze zijn zo kort echt klein.

  Geniet ervan!

 4. Linda schreef:

  Goed zeg! Thuisblijfmoeder heeft ook absoluut mijn voorkeur, en we moeten er veel op inleveren, maar zoals het er nu uit ziet gaat het wel lukken! Echt fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.