Dagboekje 234; kasten opruimen, kinderboerderij en Ikea

broer zus

Het is dinsdag, dus ik laat jullie weer zien wat we afgelopen week deden. Aan het begin van de week waren we vooral thuis, omdat ik niet zo gek ben op sneeuw. Verder zocht ik de kleertjes van Nomi en Lenn uit, we brachten een bezoekje aan de kinderboerderij en we gingen naar Ikea en naar de kerstmarkt.

Maandag; Code rood

invlechten

Zondag vond ik het nog hartstikke leuk, die sneeuw. Maar maandag… Nee, toen mocht het van mij wel weer verdwijnen. ’s Ochtends deed ik een poging tot het invlechten van Nomi’s haar, en daarna bracht ik haar naar de peuterspeelzaal. Toen ik haar ophaalde begon het weer te sneeuwen en we besloten ’s middags maar lekker thuis te blijven.

Dinsdag; ‘Bah, vieze sneeuw’

vieze sneeuw

Dinsdag moesten er toch weer boodschappen gehaald worden, en Nomi was ook behoorlijk klaar met de sneeuw. Toen we uit de auto stapte zei ze meteen ‘bah, vieze sneeuw!’. Ze durfde bijna niet te lopen omdat ze bang was dat ze zou vallen, en we waren blij toen we weer thuis waren. ’s Avonds ging ik even naar de sportschool, die ook gezellig in de kerstsfeer was.

Woensdag; kasten opruimen

flo jurkje

Woensdag was Nomi bij haar oma, en ik vond het tijd worden om de kleding van Nomi en Lenn eens uit te zoeken. Terwijl Lenn boven aan het spelen was, ruimde ik hun kasten op. Kleding en schoenen die te klein waren zette ik op mijn Instagram verkooppagina. ’s Middags ging ik even met Lenn naar de stad, en ik besloot eens te kijken hoe dat zonder buggy zou gaan. Lenn trok nogal zijn eigen plan, dus uiteindelijk heb ik hem maar getild.

Donderdag; Op zoek naar een nieuwe serie

planner

Toen Nomi en Lenn donderdagmiddag in bed lagen, keek ik de nieuwste aflevering van Riverdale. Daarna kreeg ik een leuk pakketje van Bobike met daarin een planner, potloden en een kerstkaartje.

lucifer

’s Middags liet ik Nomi haar kamer opruimen, en zij vond dat al haar knuffels in haar bed moesten slapen. Verder zag haar kamer er keurig uit trouwens, als ze wil kan ze dus best goed opruimen. ’s Avonds had Bart een etentje van zijn werk, en ik ging op zoek naar een nieuwe serie. Ik kwam Lucifer tegen, en daar begon ik aan. Tot nu toe vind ik het echt een aanrader!

Vrijdag; Naar de kinderboerderij

kinderboerderij

’s Winters komen we eigenlijk te weinig buiten, en daarom gingen we vrijdagochtend naar de kinderboerderij. Ik moet toegeven dat ik liever in de zomer ga, maar Nomi en Lenn vermaakten zich nu ook prima. ’s Middags gingen we even de stad in, omdat ik nog kerstcadeautjes wilde halen. Of nou ja, ik wilde weten wat Nomi graag wilde hebben. Bij de Action wees ze een paar dingen aan die ze leuk vond. Omdat ik het niet leuk vind om samen met hun kerstcadeautjes voor ze te kopen, ging ik ’s avonds weer even terug en kwam ik met een boodschappentas vol spullen terug. Oeps!

Zaterdag; Ikea

ikea

Zaterdagochtend moest Bart even werken en ik las met Nomi en Lenn zo’n 100 keer het boekje ‘En nu naar de basisschool’. ’s Middags gingen we even naar Ikea. Ik probeerde een selfie van ons vieren te maken, maar dat lukte niet helemaal haha!

Nomi en Lenn speelden nog eventje, en daarna aten we bij McDonalds. ’s Avonds hielden Bart en ik weer een spelletjesavond.

Zondag

Zondagmiddag gingen we naar de kerstmarkt, wat een beetje tegenviel. Lenn vond het niet leuk dat hij in de buggy moest zitten en Nomi vond het te druk. Daarna gingen we even naar mijn ouders en ’s avonds keken we de kerstfilm ‘Christmas Inheritance’.

Hoe was jouw week?

6 gedachten over “Dagboekje 234; kasten opruimen, kinderboerderij en Ikea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.