NEW IN

Vorige week kwam de postbode een heel leuk pakketje brengen, namelijk een horloge van Daniel Wellington. Ik was al een tijdje op zoek naar een neutraal horloge, die overal mooi bij staat. Ik kwam deze tegen en ik was meteen verliefd! 

Ook Guusje vindt hem erg mooi, haha. Daniel Wellington heeft een aantal hele mooie, klassieke horloges. Je kunt kiezen voor een horloge met een leren bandje, maar je kunt ook gaan voor het zogenaamde Nato bandje, met meerdere kleuren. Wil je een keer afwisselen? Dan kun je vanaf € 19,00 al een ander bandje kopen.
Ik ging voor het Classy Sheffield model, met mooie Swarovski kristallen. Heel minimalistisch, maar heel mooi! Deze is er ook in het goud, maar omdat zilver toch meer mijn kleur is, koos ik daarvoor. 
Het horloge staat eigenlijk overal mooi bij, en ik ben helemaal verliefd! Hij kost € 119,00 en je kunt hem bestellen op danielwellington.com. Wil je ook een Daniel Wellington horloge? Dan krijg je tot 15 maart 2015 15% korting met de code bymalou.

Wat vind jij van dit horloge?
Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

16 gedachten over “NEW IN

  1. Wendy schreef:

    Ik zie deze horloges steeds vaker en heb steeds vaker zo iets van: ja, misschien ga ik er toch ook maar één bestellen. Dus wie weet ga ik die code nog wel gebruiken. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.