IONIX HAIR SERUM

Soms is het heel fijn om je haar een beetje extra te verwennen. Zelf gebruik ik regelmatig een haarmasker, maar ook serums vind ik heel fijn. Dit serum is van het merk Ionix en het zat in de Vipbox van december en het is mijn favoriete product uit de box van deze maand.

Het serum is heel dun en daardoor is het makkelijk te verdelen over je haar. Het nadeel daarvan is wel dat het makkelijk van je vingers afdrupt, je moet het dus wel snel in je haar doen. Ik gebruik het vooral voor in de punten van mijn haar, en de restjes die dan aan mijn vingers blijven zitten, doe ik in de rest van mijn haar. Het serum heeft trouwens echt een kappersgeurtje, toen ik het open deed, deed het me meteen aan mijn kapper denken. 
Er zit trouwens argan olie in, wat je haar lekker zacht maakt. Ik ben echt een groot fan van argan olie, alle producten met argan olie die ik tot nu toe heb gebruikt, vind ik heel fijn. Volgens Ionix zorgt het product voor sterk, zijdezacht en glanzend haar. Het product maakt zijn beloftes absoluut waar, ik merk meteen verschil! Mijn haar is veel zachter en vooral de punten voelen veel zachter aan. 
Dit serum kost € 9,95 en is via verschillende webshops te koop. 

8 gedachten over “IONIX HAIR SERUM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.