SLEEK I-DIVINE AU NATUREL PALETTE

Ik wilde al heel lang een oogschaduwpalette van Sleek, maar ik had nog helemaal niks van dit merk. Tijdens mijn vakantie op Lanzarote zag ik deze palettes liggen en ik mocht er van mijn zusje een uitzoeken, voor mijn verjaardag. Omdat ik van bruinige kleuren houd, koos ik voor het Au Natural palette.

Mocht je binnenkort ook naar Spanje gaan, kijk dan zeker even bij Fund Grube, hier verkopen ze onder andere make-up van Sleek. Daarnaast verkopen ze er heel veel andere make-up, parfum, kleding, schoenen, et cetera. 
Hier zie je de kleuren met de namen. Het zijn niet de meest originele namen, maar de namen passen wel bij de kleuren en op zich zijn ze best leuk. 
De bovenste rij bestaat uit hele lichte kleuren, die je goed kunt gebruiken bij een nude look. De onderste rij bestaat uit wat meer donkere kleuren, waardoor je er veel verschillende looks mee kunt maken. 
Hier zie je dat de kleuren echt licht zijn. Je ziet ze slecht op mijn arm, maar hierdoor zijn ze erg geschikt voor bijvoorbeeld onder je wenkbrauw of in je ooghoeken. 
De onderste rij is echt veel donkerder, deze kleuren zijn veel opvallender. Met deze kleuren zou je bijvoorbeeld ook een smokey look kunnen maken. 
Ik ben erg tevreden over het palette, de kleuren zijn erg mooi en ook de pigmentatie is goed. Als je op zoek bent naar een mooi palette met nude kleuren, dan is dit zeker een aanrader. De oogschaduwpaletten van Sleek kosten ongeveer € 10,00.

29 gedachten over “SLEEK I-DIVINE AU NATUREL PALETTE

  1. Kirsty schreef:

    Prachtig palette! Ik ben ervan overtuigd dat het pigment en de kleuren in het echt nog mooier zijn; ben een klein beetje fan van de Sleek palettes <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.